AVG privacy policy

Gepost in Uncategorised

 

Beheer lidgegevens en de WBP

AVG 170De gegevens die Tvsimpelveld van de leden bijhoudt zijn persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze wet beschermt de privacy en stelt eisen aan ondermeer het gebruik en beheer van persoonsgegevens (WBP). De gegevens, zoals vermeld op het aanmeldingsformulier, worden opgenomen in het ledenbestand van Tvsimpelveld in verband met alle reguliere verenigingsactiviteiten. De gegevens worden tevens doorgegeven aan de KNLTB in verband met de aanmelding voor het lidmaatschap.

Vanaf 25 mei 2018 geldt er nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). TVSimpelveld zal haar privacyverklaring indien nodig, hier binnenkort op aanpassen.

  • Gebruik binnen de vereniging:
    De hoofdregel is dat elk lid voor de verwerking van zijn gegevens toestemming dient te geven. Voor het normale gebruik binnen de vereniging (de ledenadministratie ten behoeve van contributie-inning,verzending nieuwsbrief, uitnodiging clubactiviteiten, bijhouden jubilea) spreekt het voor zich dat bij aanmelding bij de vereniging toestemming wordt gegeven. Om het helemaal netjes te doen wordt op het aanmeldingsformulier vermeld dat de gevraagde gegevens worden opgenomen in de ledenadministratie en dat deze met geen ander doel dan de doeleinden van de vereniging gebruikt worden. Met het invullen van het formulier geeft het lid dan zijn toestemming voor deze wijze van het gebruik van de gegevens.
  • Gebruik buiten de vereniging:
    Voor het verstrekken van gegevens aan personen of organisaties buiten de vereniging, anders dan de KNLTB, is wel uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vereist. 
    De gegevens zoals vermeld op dit aanmeldingsformulier worden opgenomen in het ledenbestand
    van de vereniging in verband met alle reguliere verenigingsactiviteiten. De gegevens worden
    tevens doorgegeven aan de KNLTB in verband met de aanmelding voor het lidmaatschap.
  • Gebruik op internet:
    Indien de gegevens geplaatst worden op de internetsite die uitsluitend toegankelijk is voor leden (bijvoorbeeld via inloggen met een code), valt dit onder het gebruik binnen het verband van de vereniging. TVSimpelveld werkt hier niet mee. De persoonlijke gegevens die via onze internetsite worden verkregen (inschrijfformulier en contactformulier) worden niet op de site bewaard maar doorgegeven aan ons secretariaat. Mochten er anderszins persoonlijke gegevens op onze site komen, die voor iedereen toegankelijk is, dient de vereniging van tevoren via de Algemene Ledenvergadering toestemming te hebben verkregen of ieder individueel lid vooraf om toestemming te hebben gevraagd. Hiervoor vraagt de vereniging aan alle leden om binnen een redelijke termijn bezwaar te maken tegen de plaatsing op het internet.
  • Controleren en aanpassen van persoonlijke gegevens
    Leden kunnen hun persoonlijke gegeven op de website van TVSimpelveld niet controleren en niet aanpassen.
  • Bewaartermijn
    De persoonsgegevens worden alleen voor de hierboven gestelde doelen verwerkt. TVSimpelveld bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de hierboven omschreven doeleinden, tenzij deze gegevens noodzakelijk zijn ter voldoening aan een wettelijke plicht.
  • Bezwaar maken
    Als u vragen en/of opmerkingen heeft met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
  • Wijzigingen in deze privacyverklaring
    Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij aanpassing van de werkwijze bij TVSimpelveld. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Wij danken de volgende bedrijven voor hun sponsoring:

  • tornadosport.jpg
  • hendriks.gif
  • dijkstra_dakwerken.jpg
  • Bosec.jpg
  • 2007a19d-d2b9-453f-bafb-214d723efc9f.jpg
  • eyserhalte.jpeg
  • van_montfort_advecatenkantoor.jpg
  • intergarde.png
  • max.jpg
  • SomersBrabant-logo-h175px1.png
  • logo_sjabbie_sjiek_lage_resolutie.jpg
  • smeets1.jpg
  • jules.gif
  • logo geveltechniek klein.jpg
  • dreessen willemse.jpeg
  • saa.jpg
  • Logo_Spauwen_Werrij.JPG
  • frijns1.jpg
  • pastorieke1.jpg
  • rpo_rebema.png
  • Moonen_Optiek2.png
  • Logo_Hesi.jpg
  • moonen_wanders.jpg
  • venetian_blinds.jpg
  • Logo_Plus_Schouteten.JPG
  • Zuyver-logo_1000x666.jpg
  • logo_vaessen.png
  • logotennismeetings1.jpg
  • IVO_logo_2010-400.jpg

Contact

Tennisvereniging Simpelveld
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld
Telefoon clubgebouw: 045 5443848
 

Made and Hosted by: NijssenWeb