Brainstormavond bij TVS, bepaal samen de toekomst. 18-8-2020 19:00 uur

Gepost in Nieuws

Begin 2020 heeft het vorige bestuur aangegeven gezamenlijk op te stappen, waarbij er tot op de dag van vandaag nog geen vervanger in de vorm van een penningmeester als ook secretaris gevonden zijn. Istvan Gielen als demissionair penningmeester en Patrick Gramsma als demissionair secretaris zijn in de afgelopen periode hun bestuurlijke taken blijven uitvoeren. Echter hebben Istvan en Patrick aangegeven dat ze de taken in september neer te leggen.

Daarom verzoeken wij nogmaals alle leden om voor zichzelf na te gaan of ze zitting willen nemen in het bestuur van TVS.  Aangezien de oproepen in onze nieuwsbrief tot dit moment niet succesvol waren, dienen we een andere weg in te slaan...

Graag nodigen we alle leden uit voor een brainstormsessie op dinsdag 18 augustus waarin we gezamelijk de toekomst van de club kunnen bespreken.

Dinsdag 18 augustus 19:00 uur in ons clubgebouw.

Samen willen wij de koers bepalen,
dus geef je om TVS, kom dan naar deze avond!

't Thuisblijverstoernooi -> 9 augustus doe jij mee?

Gepost in Nieuws

Voor jong en oud organiseren wij op zondag 9 augustus 't thuisblijverstoernooi. Vanaf half 11 starten we met leuke tenniswedstrijden. Zowel voor de ervaren speler als voor de beginner. Iedereen is welkom!

Aanmelden is wel noodzakelijk, dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door je naam en speelsterkte in te vullen op de deelnemerslijst in de hal van het clubgebouw.

Voor deelname vragen we € 2,50 per persoon voor de ballen en een hapje na afloop.

Organisatie in handen van Wiel Senden

thuisblijverstoernoooi

Herenavond start op dinsdag 7-7-2020

Gepost in Nieuws

Vanaf dinsdag 7 juli starten we weer met de herenavond, aangezien er weer zonder reservering getennist kan worden. Aangezien dit een verengingsactiviteit is zullen de banen worden gereserveerd in het digitale afhangsysteem.

De herenavond is elke dinsdag vanaf 18:00 uur. Er worden wedstrijden van 45 minuten gespeeld waarbij alle heren vanaf 17+ welkom zijn. Aanmelden is dus niet nodig en de indeling van de dubbels worden steeds gewisseld. Een perfecte avond voor de nieuwe leden om andere spelers te ontmoeten en om wedstrijden te oefenen. Iedereen is dus welkom! 

Versoepelingen per 1-7-2020

Gepost in Nieuws

Vanaf 1-7-2020 zijn er weer diverse versoepelingen die worden doorgevoerd in de noodverordening, onderstaand een samenvatting van de geldende maatregelen en wijzigingen. 

Maatregelen: 

• Blijf thuis bij klachten en laat u testen
• Was vaak uw handen
• Vermijd drukte
• Houdt 1,5 meter afstand van elkaar

Geldende uitzonderingen:
- Mensen uit 1 huishouden hoeven geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
- Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van anderen.
- Jongeren tot 18 jaar hoeven bij elkaar geen 1,5 meter afstand te houden.
- Tot 18 jaar: houdt 1,5 meter afstand van volwassenen.
- Tijdens het tennissen hoeft niemand toe te zien op 1,5 meter afstand
Let op: Voorafgaand en na afloop van het tennissen dienen spelers van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en langs de baan.

Wat mag wel weer? 
Toeschouwers zijn weer welkom!

Tennissen in de hal is weer toegestaan!
Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen zijn weer open!

De jeugd mag weer ten alle tijden vrij tennissen,
(toezichthouder is niet meer nodig)

Het vooraf reserveren van een baan is geen verplichting meer, maar wordt wel gewenst om zo de drukte te reguleren, daarbij voorkomt het teleurstelling als de banen bezet zijn.
Afhangen bij gebruik van een baan is wel ten alle tijden verplicht conform het baanreglement van TVS. Dit kan via de KNLTB ClubApp of via het digitale afhangbord in de gang van de kantine. Het houten afhangbord aan de buitenzijde van het clubgebouw is niet meer in gebruik. 

Wat mag op het terras en de kantine?

• Volg de looproute in de kantine, er is een ingang en een uitgang. 
• Dringend verzoek om te pinnen i.v.m. hygiëne
• Iedereen houdt binnen en buiten 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren of tweetallen, vanaf 3 personen moet er ook aan tafel 1.5 meter afstand tussen de personen zijn.)
• Tussen de tafels dient er ten alle tijden 1,5 meter afstand te zijn. Daarom-> Tafels niet verplaatsen aub.
• Gasten zitten verplicht aan een tafel, zowel op het terras als binnen. Staan is niet toegestaan op het terras, wel langs de tennisbanen. 
• Binnen mogen tot 100 personen, zonder gezondheidscheck, zonder reservering, met 1,5 meter afstand.
• Buiten mogen tot 250 personen, zonder gezondheidscheck, zonder reservering, met 1,5 meter afstand.

Boetes

Bij het overtreden van de geldende maatregelen zijn de volgende boetes aan de orde:

Persoonlijke boete € 389,00 inclusief strafbeschikking 
Club: € 4.000,00 welke we zullen verhalen op de overtreders. 

Mogelijkheid tot sluiting van de tennisclub: en dan kan niemand meer tennissen.... 

Alles over de Grote Clubactie 2020 - Jouw inzet is goud waard!

Gepost in Nieuws

TVS heeft ervoor gekozen om dit jaar mee te doen aan de Grote Clubactie.

Dit jaar is geen gewoon jaar voor TVS, op de vooravond van het nieuwe tennisseizoen kregen we het bericht dat we niet mochten starten. Wegens corona viel o.a. de KNLTB voorjaarscompetitie en het TVS Toernooi uit. De financiële gevolgen hiervan zijn enorm voor onze club. Onze spaarspotjes voor onderhoud, vernieuwing in en rond het clubgebouw en de mogelijke aanleg van extra (padel)banen of andere grote investeringen raken leeg. En het budget voor activiteiten of andere leuke extraatjes is wat kleiner dan in de voorgaande jaren. De voornaamste oorzaak is het wegvallen van de kantineomzet. Daarom hebben we binnen het bestuur gekeken naar mogelijkheden om de (financiële) gevolgen van de Coronacrisis te minimaliseren en ervoor gekozen om deel te nemen aan de Grote Clubactie. 

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. De leden en vrienden van TVS verkopen de loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (€ 2.40 per lot) rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder  € 100.000,-. De Grote Clubactie begint in september 2020. 

De opbrengst voor verenigingen ligt ongeveer tussen de € 1.000,- en  € 10.000,- per vereniging!
Maar het resultaat is vooral afhankelijk van de inzet van de lotenverkopers, onze leden! 

Ouders en senioreleden gezocht om deze actie op te zetten!
Wij zoeken daarom 2 of 3 ouders van jeugdleden of seniorleden die gezamenlijk met Veerle van Hees een werkgroep willen vormen om de grote clubactie tot een groot succes te maken. Je hoeft maar 2 of 3 keer fysiek bij elkaar te komen om de actie goed op te zetten, het is dus een eenmalige inzet voor TVS die ontzettend beloond wordt! Is de werkgroep eenmaal gevormd zal men gezamenlijk bepalen waar het opgehaalde bedrag aan gespendeerd zal worden. Denk bijvoorbeeld aan een activiteit, competitieshirts of een nieuw speeltoestel voor op de club. 

Hoe verkoop je loten?
Dat kan via de van-deur-tot-deur actie, maar ook via je mobiel of online. Dat scheelt een hoop (wandel) tijd! 

Online
Iedere vereniging kan gratis gebruik maken van een eigen online omgeving waar kopers eenvoudig online een lot kunnen kopen. Deze vorm van lotenverkoop is de perfecte manier voor (oudere jeugd)leden om zo makkelijk loten te verkopen voor de vereniging. De weblink naar deze pagina kan persoonlijk door leden gedeeld worden via WhatsApp, social media en e-mail met vrienden en familie.

Voordelen • Clubs hoeven zelf geen machtigingen in te voeren • De link is eenvoudig te delen via social media en online door leden • De koper ontvangt zijn lotnummers per e-mail

Verkoopboekje
Met het verkoopboekje gaan verkopers langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. Via dit verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. Deze machtiging kan online worden afgegeven via de QR-code of weblink die in het verkoopboekje staat vermeld, of door deze handmatig in te vullen in het boekje. Met name verenigingen die veel jeugdleden hebben, maken gebruik van deze verkoopmethode.

Voordelen • Kinderen hoeven niet met geld over straat • Bij gebruik van de QR-code of weblink, ontvangt de koper zijn loten per e-mail en staan de lotnummers vermeld op het bankafschrift • Bij gebruik van de QR-code of weblink, hoeven clubs zelf geen machtigingen in te voeren

Papieren lot
De papieren loten worden vooraf door de vereniging voor € 0,60 per stuk ingekocht bij de Grote Clubactie. Lotenkopers betalen contant € 3,- en krijgen een papieren lot. Per lot levert dit € 2,40 op voor de club. Met deze methode van lotenverkoop ontvangt de club meteen het geld.

Voordeel • Geschikt voor verkoop tijdens evenementen

Superlot van € 150,-
Een Superlot bestaat uit 50 loten van € 3,- en is uitermate geschikt om te verkopen aan seniorenteams en lokale bedrijven. De verkoop van het Superlot leent zich goed voor oudere jeugdleden, volwassen leden en leden uit de sponsorcommissie (die een affiniteit met verkoop hebben). 

Voordelen • Je verkoopt 50 loten ineens: dat is direct € 120,- voor de clubkas • Geschikt als mini-sponsoring • Je club maakt met ieder verkocht Superlot kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-

Wat levert het op voor de verkopers? 
Door je in te zetten voor de club levert het je in ieder geval heel veel waardering op! Want wij zijn een vereniging voor en door leden. Maar er is meer! 

De 20-loten-actie
Verkoop jij 20 loten of meer loten dan ontvang je een leuke beloning vanuit de Grote Clubactie Bijvoorbeeld een dagje pretpark. De vouchers van de 20-loten-actie worden vanaf 7 oktober digitaal beschikbaar gesteld vanuit de Grote Clubactie.

De landelijke Kids-verkoopwedstrijd.
De Grote Clubactie organiseert een Kids-verkoopwedstrijd voor jeugd t/m 13 jaar. Dit is een landelijke verkoopwedstrijd waarbij de beste jeugdlotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. De beste lotenverkoper wint een Nintendo Switch. 

Kunnen we op je inzet rekenen? 

kidstennis - gratis proeflessen voor kinderen

Gepost in Nieuws

Voor kinderen tot 13 jaar zal Wim Bisschoff gratis lessen geven om kennis te maken met tennis. 

De lessen gaan plaatsvinden op donderdag- en vrijdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur. Op: 28/29 mei 4/5 juni en 11/12 juni. 

Willen jouw (klein) kinderen of vriendjes deelnemen aan deze kennismakingslessen? Dat kan! 
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app Wim 06-23656709. 

Lessen zullen plaatsvinden op ons tennispark, Sportlaan 3 te Simpevleld. 

Iedereen is welkom! 

Zomerabonnement voor nieuwe leden - maak kennis met tennis!

Gepost in Nieuws

Zomerabonnement 2020 voor NIEUWE LEDEN

Blijf actief en kom deze zomer lekker tennissen op ons mooie tennispark voor € 25,- juniorleden en € 45,- senior leden.

Met dit abonnement mag je 2 maanden lang onbeperkt gebruik maken van onze tennisbanen. De ingangsdatum van het zomerabonnement is flexibel maar moet liggen in de maanden mei, juni of juli. (Het zomerabonnement stopt automatisch na twee maanden.)

Mocht je na afloop van het abonnement besluiten om regulier lid te worden van onze vereniging, dan verrekenen we het bedrag met de reguliere abonnementskosten.

Aanmelden of meer informatie? Vul het aanmeldformulier in op www.tvsimpelveld.nl

Of neem contact op met de secretaris Patrick Gramsma tel. 06-53832118 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onbeperkt tennissen – je kunt vrij komen tennissen volgens het digitale afhangsysteem op het park met de daarbij geldende regels. Je kunt een baan reserveren per 45 minuten en langer wanneer er voldoende ruimte is.

 • Check de website voor de verplichte maatregelen die nu gelden op het park;
 • Wijzigingen worden op de website gecommuniceerd.

Wil je tennislessen volgen?

Neem een proefpakket af bestaande uit vijf keer een uur les voor € 25,-  voor junioren  en € 35,- voor senioren. Hiervoor kun je contact opnemen met onze tennisleraren:

Wim Bisschoff  telefoon: 06-23656709 of Rick Vliegen telefoon: 06-52346934.

 

 

Wij danken de volgende bedrijven voor hun sponsoring:

 • van_montfort_advecatenkantoor.jpg
 • intergarde.png
 • Moonen_Optiek2.png
 • logotennismeetings1.jpg
 • Logo_Plus_Schouteten.JPG
 • venetian_blinds.jpg
 • saa.jpg
 • Zuyver-logo_1000x666.jpg
 • rpo_rebema.png
 • eyserhalte.jpeg
 • Logo_Hesi.jpg
 • tornadosport.jpg
 • IVO_logo_2010-400.jpg
 • 2007a19d-d2b9-453f-bafb-214d723efc9f.jpg
 • Logo_Spauwen_Werrij.JPG
 • logo_vaessen.png
 • jules.gif
 • pastorieke1.jpg
 • logo geveltechniek klein.jpg
 • max.jpg
 • Bosec.jpg
 • SomersBrabant-logo-h175px1.png
 • frijns1.jpg
 • dreessen willemse.jpeg
 • moonen_wanders.jpg
 • smeets1.jpg
 • logo_sjabbie_sjiek_lage_resolutie.jpg
 • hendriks.gif
 • dijkstra_dakwerken.jpg

Contact

Tennisvereniging Simpelveld
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld
Telefoon clubgebouw: 045 5443848
 

Made and Hosted by: NijssenWeb