competitie update: mogelijk scenario vrijdagavond.

Gepost in Nieuws

Beste vrijdagavond competitie spelers en mogelijk geinteresseerden die graag op de vrijdagavond willen gaan spelen maar die niet graag na 23.00 uur nog de baan op moeten...

Onderstaande opzet wilt de KNLTB op termijn zo goed als zeker gaan invoeren echter nu met de Corona situatie is dit wellicht een goede optie om deze verandering te versnellen. De aantal wedstrijden worden dan 5 ipv 7. We willen jullie graag tijdig informeren dat deze mogelijke wijziging bestaat, zodat jullie hier rekening mee kunnen houden. Lees dit op jullie gemak door, indien vragen kunnen jullie bij Ruurd of Mike terecht.

De KNLTB bereidt zich ook voor en denkt vast na over mogelijke scenario’s afhankelijk van de coronamaatregelen. "Er bestaat een grote kans dat we in het voorjaar nog te maken hebben met de 1.5 meter regelgeving. Hier moeten we tijdig op anticiperen. We willen graag dat zoveel mogelijk spelers mee kunnen doen aan de competitie en tegelijkertijd willen we voorkomen dat de druk op de parken te groot is en de 1.5 meter in het gedrang komt. Dit geldt vooral voor de drukke vrijdagavondcompetitie met vaste aanvangstijden. "Eén mogelijk scenario daarvan is een mogelijke aanpassing voor de drukke vrijdagavondcompetitie: 'Om de week spelen'. Hieronder lichten we dit scenario toe.

 

Mogelijk scenario: 'Om de week spelen'
De vrijdagavondcompetitie werd afgelopen najaar vanwege corona 'op tijd' gespeeld. Uit onderzoek onder spelers en VCL’s over de drukte en groei voor de vrijdagavondcompetitie blijkt dat deze maatregel niet positief is ervaren. Andere mogelijke oplossingen worden beter beoordeeld. Het scenario 'om de week spelen' heeft de voorkeur om de drukte op vrijdagavond te spreiden en toekomstige groei mogelijk te maken. Dit scenario kan – in iets aangepaste vorm – ook in 2021 een passende oplossing zijn voor het reguleren van de drukte op de parken en het waarborgen van de 1.5 meter regel.

Wat houdt het scenario 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in? 

 • Alle teams spelen om de week competitie, de heren- en dames teams starten gelijk met de reguliere competitie (9 april). De gemengde teams starten een week eerder (2 april); 
 • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set; 
 • Ieder team heeft totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken; 
 • De totale organisatie voor de VCL op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken;
De KNLTB bepaalt voor aanvang van het maken van de indeling (eind januari) op basis van de verwachte maatregelen in de competitieperiode welk scenario zal worden toegepast tijdens de vrijdagavondcompetitie: een 'normale competitie met 7 speelweken' òf ‘Om de week spelen met 5 speelweken’. Zodra er een definitieve beslissing is genomen word je hierover geïnformeerd.

 

Meestgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande informatie vragen oproept. Daarom hebben we hieronder de meestgestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet: 

1. Wat worden de speeldagen van het scenario 'Om de week spelen'? 
Klik hier voor een overzicht van de mogelijke speeldagen van HD/DD en GD. 

2. Op mijn vereniging is er geen gelijke verdeling tussen DD/HD teams en GD teams op vrijdagavond. Het scenario ‘Om de week spelen’ biedt voor ons dus geen oplossing om de 1.5 meter afstand beter te waarborgen. Hoe moeten we daarmee omgaan?
Wanneer besloten wordt om 'Om de week te spelen' op vrijdagavond dan wordt toegestaan dat in onderling overleg met de tegenstander een wedstrijd uitgesteld mag worden, mits deze wedstrijd wordt gespeeld voor de volgende speeldag. 

3. Wanneer neemt de KNLTB de definitieve beslissing of het scenario 'Om de week spelen' wordt toegepast? 
De KNLTB bepaalt voor aanvang van het maken van de indeling (eind januari) op basis van de verwachte maatregelen in de competitieperiode welk scenario zal worden toegepast tijdens de vrijdagavondcompetitie: een 'normale competitie met 7 speelweken' òf ‘Om de week spelen met 5 speelweken’.

4. Wanneer inderdaad wordt besloten om op vrijdagavond ‘Om de week te spelen’ wat betekent dit dan voor de inschrijfbijdrage van de ingeschreven teams?
Aangezien het scenario uit vijf (i.p.v. zeven) speelweken bestaat, wordt de inschrijfbijdrage voor vrijdagavond teams dan aangepast naar €26,05 per team in plaats van €39,08.

5. Als het scenario 'om de week spelen' wordt toegepast, spelen we dan niet op tijd? 
Dat klopt! Wanneer er voor het scenario 'Om de week spelen' wordt gekozen dan zal er niet op tijd worden gespeeld. 

Nieuwjaarsquiz Jeugd

Gepost in Nieuws

Zoveel plannen, zoveel ideeën lagen er, maar helaas gaat het nu even allemaal niet lukken. Niet helemaal getreurd, want op 3 januari nodigen wij jullie, jeugdleden van TVS, uit voor de nieuwjaarsquiz. Deze kunnen jullie gewoon vanuit thuis online meespelen met je ouders of 2 vrienden. Je groep mag namelijk uit je gezin bestaan of met 3 vrienden samen. Op deze dag kunnen jullie bij TVS jullie goodie-bag ophalen, zodat je alle materialen voor de quiz hebt en iets lekkers voor erbij! Jullie ontvangen dan ook alle informatie nog.

De quiz zal om 16u starten en vanaf 14u kunnen jullie het pakketje ophalen. Ben op tijd, want de eerste quizronde moet je om 16u ingeleverd hebben via de app! 
Inschrijfkosten doen we niet aan, maar wel graag even aanmelden! Laat dit dan weten via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef meteen even aan met wie / hoeveel je meedoet en het adres, want de winnaarsprijs wordt gewoon bij je thuis gebracht! 

Corona update 14-12-2020

Gepost in Nieuws

TENNIS MAG ALLEEN NOG BUITEN MET MAX. 2 PERSONEN

Het kabinet heeft  14-12-2020 strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus.  Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle.

De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

Wat betekent dit voor tennis?

 • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennissen met maximaal 2 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan.
 • Voor trainingen met volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.
 • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
 • Tennis- en padel in een binnenaccommodatie is niet toegestaan, ook niet in een blaashal.
 • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
 • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
 • Publiek is niet toegestaan.
 • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Kijk hier  voor uitgebreide informatie over de lockdown. De specifieke maatregelen in de sport zijn hier te vinden. http://corona.knltb.nl/nieuws/2020/12/nederland-in-lockdown-tennis-en-padel-mag-nog-met-2-personen-buiten/

Inschrijfformulier Tenniscompetitie Junioren Voorjaar 2021

Gepost in Nieuws

 Aanmeldingsformulier Voorjaarscompetitie 2021

Wil je meedoen aan de tenniscompetitie? Lees dan aandachtig dit formulier met je ouders, vul het in en lever het bij je trainer in!

 1. Jouw trainer geeft jou dit aanmeldingsformulier (zie achterzijde); dit betekent dat de trainer van mening is dat je geschikt bent voor deelname aan de voor-, najaars- of tenniskidscompetitie.
 2. Op het aanmeldingsformulier geeft de trainer ook een advies voor de vorm van de competitie (rood (mini) – oranje (driekwart), groen (beginnend grootveld) en grootveld). Hierbij staat 1 voor sterk en 2 voor minder sterk. Bij twijfel overlegt de trainer met speler resp. ouders.
 3. Jijzelf bepaalt in overleg met je ouders of je met dit advies akkoord gaat en vult bij akkoord het aanmeldingsformulier verder in.
 4. Het ingevulde formulier lever je in bij de trainer.
 5. De jeugdcommissie stelt in overleg met trainers de teams samen. De trainer informeert de spelers (en ouders) over de teamsamenstelling waarin zoon/dochter gaat spelen.
 6. Aanmelding dient vóór 8 juni(najaar)/30 november (voorjaar)te zijn ingeleverd bij de trainers resp. Jeugdcie. De vereniging moet de grootveld-teams bij de KNLTB vóór 1 juli/10 januarien de rood- en oranje teams vóór 1 juli/10 januari   INDIEN HET TEAM IS AANGEMELD, IS HET NA DIE DATUM NIET MEER MOGELIJK OM HET TEAM TERUG TE TREKKEN! 
 7. Indien je besluit na de genoemde data toch niet mee te doen, kan de vereniging eventueel opgelegde boetes door berekenen! Deze boetes kunnen oplopen tot €225,-

Nadere plichten/rechten gekoppeld aan deelname aan de competitie:

 • Je traint bij TVS minimaal een uur per week,
 • Je bent lid van TVS voor 1 november van het voorgaande jaar (mbt voorjaarscompetitie),
 • De trainingen van TVS worden verzorgd door Wim Bisschoff en Rick Vliegen. De Jeugdcommissie regelt de administratieve afhandeling naar de tennisbond,
 • Aan de competitie zijn kosten verbonden voor ballen en eten,
 • In ieder team dient tenminste één ouder/ kind teamcaptain te zijn.

Wij hopen met dit formulier een hoop onduidelijkheid weg te nemen bij spelers, ouders, trainers, jeugdcommissie, vereniging en de KNLTB. 

 

 

 

 

 

 

INSCHRIJF-FORMULIER TENNISCOMPETITIE JUNIOREN

VOORJAAR 2021

NAAM                          :           …………………………………………………………………………………………………………..

ADRES                          :           …………………………………………………………………………………………………………..

POSTCODE/WOONPLAATS:        ………………………….    ……………………………………………………………….

GEBOORTEJAAR:           …………………………………………..

TELEFOONNUMMER     :           …………………………………………………………………………………………………………..

EMAIL                          :           ………………………………………………………………@........................................

GEEFT ZICH OP VOOR    :           VOORJAARS      /           NAJAARS          COMPETITIE

SPEELSTERKTE               ENKEL   :           …………              DUBBEL:           ………….

KNLTB LIDNUMMER      :           ……………………………………………………………………………………..

Voor akkoord                :           ………………………………………………  Datum  :           …………………………………

(laat je ouders ondertekenen!)

Als er vragen zijn kan er met mijn ouders contact worden opgenomen via 

TELEFOONNUMMER     :           …………………………………………………………………………………………………………..

EMAIL                          :           ………………………………………………………………@........................................

 • Ik heb interesse in een infoavond mbt competitie:Ja / Nee

__________________________________________________________________________________

ADVIES

IK TRAIN BIJ                  :           …………………………………………………………………………………………………………..

MIJN TRAINER ADVISEERT         :  ROOD 1 – 2 /  ORANJE 1 – 2 /  GROEN 1 – 2* / GROOTVELD*

INDIEN GROOTVELD      : ZONDAG  (Groen 1-2)

: ZATERDAG (alleen gemengd 11 t/m 17jr.)

: ZONDAG (jongens/meisjes/gemengd 10 t/m 14 jr. of 11 t/m 17jr.)

PARAAF TRAINER                      :           ……………………………..

AKKOORD SPELER (OUDERS)

IK VIND HET ADVIES VAN DE TRAINER GOED EN WEET DAT IK MIJ NIET MEER KAN TERUGTREKKEN NA 

1 JULI/2 JANUARI (ROOD/ ORANJE/ GROEN/ GROOTVELD).

Voor akkoord na advies             :           ………………………………………………  Datum  :           ……………………

Meer informatie kan de jeugdcommissie u geven.

Baan 1 en 2 bespeelbaar tijdens de aankomende wintermaanden

Gepost in Nieuws

In goed overleg is er besloten om dit jaar voor het eerst baan 1 en 2 gedurende de komende winterperiode, zoveel mogelijk, bespeelbaar te houden. 
Echter zijn hier regels aan verbonden die nageleefd dienen te worden, dit voor zowel de veiligheid en gezondheid van de spelers als ook de kwaliteit van de banen. 
Wij hebben hiertoe besloten, om zo tegemoet te komen aan de maanden dat de buitenbanen gesloten waren tijdens de lockdown.

Gebruiksregels van de buitenbanen tot aan maart 2021: 

 • Banen zijn niet bespeelbaar bij vorst, ook niet als het maar licht gevroren heeft, dit om blijvende schade aan baan te voorkomen.
 • Banen zijn niet bespeelbaar als er regenplassen zichtbaar zijn.
 • Banen zijn niet bespeelbaar tijdens onderhoud.
 • Banen kunnen gebruikt worden vanaf 10:00 uur in de ochtend en tot 22:00 uur.
 • De banen dienen na gebruikt gesleept te worden
 • De banen mogen niet besproeid worden 
 • De corona maatregelen dienen nageleefd te worden
 • Het reserveren van de banen kan via de app of via het digitale afhangsysteem in het clubgebouw

Aangezien het voor het eerst is dat wij niet collectief alle banen sluiten in november is het voor ons even afwachten hoe e.e.a. wordt opgepakt door jullie als leden. 
Mogelijk zien we enkele zaken nu over het hoofd en dienen we op ons besluit terug te komen en toch de banen te sluiten. Maar wij willen het zeker een kans geven.

De banen 3,4,5,6 en 7 worden op 13 november 13.00uur winterklaar gemaakt.
Leden die een handje willen komen helpen zijn uiteraard van harte welkom, aanmelden is niet nodig.
Tijdens deze werkzaamheden zullen de corona regels vanzelfsprekend in acht genomen dienen te worden.

Corona Update: Competities stopgezet, vrij spelen en training blijft mogelijk

Gepost in Nieuws

Geen dubbelspel voor 17+ in de komende twee weken.

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis. De maatregelen komen bovenop de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken.
De tijdelijke verzwaring van de maatregelen is nodig om het aantal besmettingen sneller te laten dalen en de druk op de zorg te verminderen.


Geldende maatregelen:

- Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennissen mag met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan.
- Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.
- Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
- Er worden geen wedstrijden gespeeld.
- Voor topsporters gelden uitzonderingen.
- Publiek is niet toegestaan.
- Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.


Vanaf 19 november vallen we terug naar de ‘’gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober.

Nieuw bestuur gekozen tijdens de ALV

Gepost in Nieuws

Op 10 september is het nieuwe bestuur van TVS gekozen tijdens de algemene ledenvergadering.

Onder leiding van Jacqueline Boltong als voorzitter zijn de volgende bestuursleden gekozen:
 
Nancy Jehne - secretaris
Veerle Van Hees - algemeen bestuurslid
Harry Schnijderberg  - beheer buitenbanen en park
Estelle Souren - ledenadministratie
Lotte Schnackers - PR
Mariska Werrij- jeugdcommissie
Mike Meuwissen - wedstrijdcommissie 

Helaas zijn we nog niet succesvol in het vinden van een nieuwe penningmeester, het is dan ook noodzaak om de komende maanden op zoek te gaan naar dit bestuurslid. Daarnaast is ook de functie als voorzitter beheercommissie vacant.

Wij doen mee aan de Grote Clubactie, jij ook? Steun de clubkas van T.V.S. en win mooie prijzen!

Gepost in Nieuws

Dit jaar doet T.V.S. met de Grote Clubactie, een loterij waarbij jij als lotenkoper mooie prijzen kan winnen en direct onze clubkas spekt! Een win-win situatie! Hier lees je alles wat je moet weten over de Grote Clubactie.

Hoe koop ik een lot?
Je koopt een lot online corona-proof een lot via https://lot.clubactie.nl/lot/tv-simpelveld/439884
Een lot kost € 3,00 waarvn € 2,40 direct naar de T.V.S. Clubkas gaat.
Je kan je lot kopen vanaf 19 september 2020 t/m eind oktober.

Ook kan je een lot kopen via een machteging van het lotenboekje. Jeugdleden gaan met dit boekje langs de deur bij de buren, familie en vrienden. Je vult dan een eenmalige machtiging in en het geld zal na afloop van de grote clubactie afgeschreven worden van je bankrekening.

Speciaal voor teams, bedrijven en andere gulle gevers is er een superlot!
koop direct een superlot voor € 150,00 en je maakt 50 x kans op mooie prijzen!
Koop hier je superlot: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/tvsimpelveld/439884

Wat kan ik winnen?
Je maakt als lotenkoper kans op hele mooi prijzen!
Kijk op https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/ en zie wat je kan winnen.
Speciaal voor de T.V.S. loten zijn er nog 2 extra prijzen te winnen, namelijk een weekend BMW Cabrio rijden, mogelijk gemaakt door Keram en een gratis tennisles bij Rick Vliegen!

De uitslag van de Grote Clubactie komt op 10 december online op de website van de Grote Clubactie. https://www.clubactie.nl/prijzenpakket-2020-bekend-winkans-1-op-10-2/

Wat is de Grote Clubactie precies?
De Grote Clubactie is er om verenigingen te helpen. Ze zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Van alle Nederlandse loterijen geven zij het allerhoogste percentage direct aan het goede doel, namelijk 80%.

Versoepelingen per 1-7-2020

Gepost in Nieuws

Vanaf 1-7-2020 zijn er weer diverse versoepelingen die worden doorgevoerd in de noodverordening, onderstaand een samenvatting van de geldende maatregelen en wijzigingen. 

Maatregelen: 

• Blijf thuis bij klachten en laat u testen
• Was vaak uw handen
• Vermijd drukte
• Houdt 1,5 meter afstand van elkaar

Geldende uitzonderingen:
- Mensen uit 1 huishouden hoeven geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
- Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van anderen.
- Jongeren tot 18 jaar hoeven bij elkaar geen 1,5 meter afstand te houden.
- Tot 18 jaar: houdt 1,5 meter afstand van volwassenen.
- Tijdens het tennissen hoeft niemand toe te zien op 1,5 meter afstand
Let op: Voorafgaand en na afloop van het tennissen dienen spelers van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en langs de baan.

Wat mag wel weer? 
Toeschouwers zijn weer welkom!

Tennissen in de hal is weer toegestaan!
Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen zijn weer open!

De jeugd mag weer ten alle tijden vrij tennissen,
(toezichthouder is niet meer nodig)

Het vooraf reserveren van een baan is geen verplichting meer, maar wordt wel gewenst om zo de drukte te reguleren, daarbij voorkomt het teleurstelling als de banen bezet zijn.
Afhangen bij gebruik van een baan is wel ten alle tijden verplicht conform het baanreglement van TVS. Dit kan via de KNLTB ClubApp of via het digitale afhangbord in de gang van de kantine. Het houten afhangbord aan de buitenzijde van het clubgebouw is niet meer in gebruik. 

Wat mag op het terras en de kantine?

• Volg de looproute in de kantine, er is een ingang en een uitgang. 
• Dringend verzoek om te pinnen i.v.m. hygiëne
• Iedereen houdt binnen en buiten 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren of tweetallen, vanaf 3 personen moet er ook aan tafel 1.5 meter afstand tussen de personen zijn.)
• Tussen de tafels dient er ten alle tijden 1,5 meter afstand te zijn. Daarom-> Tafels niet verplaatsen aub.
• Gasten zitten verplicht aan een tafel, zowel op het terras als binnen. Staan is niet toegestaan op het terras, wel langs de tennisbanen. 
• Binnen mogen tot 100 personen, zonder gezondheidscheck, zonder reservering, met 1,5 meter afstand.
• Buiten mogen tot 250 personen, zonder gezondheidscheck, zonder reservering, met 1,5 meter afstand.

Boetes

Bij het overtreden van de geldende maatregelen zijn de volgende boetes aan de orde:

Persoonlijke boete € 389,00 inclusief strafbeschikking 
Club: € 4.000,00 welke we zullen verhalen op de overtreders. 

Mogelijkheid tot sluiting van de tennisclub: en dan kan niemand meer tennissen.... 

Alles over de Grote Clubactie 2020 - Jouw inzet is goud waard!

Gepost in Nieuws

TVS heeft ervoor gekozen om dit jaar mee te doen aan de Grote Clubactie.

Dit jaar is geen gewoon jaar voor TVS, op de vooravond van het nieuwe tennisseizoen kregen we het bericht dat we niet mochten starten. Wegens corona viel o.a. de KNLTB voorjaarscompetitie en het TVS Toernooi uit. De financiële gevolgen hiervan zijn enorm voor onze club. Onze spaarspotjes voor onderhoud, vernieuwing in en rond het clubgebouw en de mogelijke aanleg van extra (padel)banen of andere grote investeringen raken leeg. En het budget voor activiteiten of andere leuke extraatjes is wat kleiner dan in de voorgaande jaren. De voornaamste oorzaak is het wegvallen van de kantineomzet. Daarom hebben we binnen het bestuur gekeken naar mogelijkheden om de (financiële) gevolgen van de Coronacrisis te minimaliseren en ervoor gekozen om deel te nemen aan de Grote Clubactie. 

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. De leden en vrienden van TVS verkopen de loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (€ 2.40 per lot) rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder  € 100.000,-. De Grote Clubactie begint in september 2020. 

De opbrengst voor verenigingen ligt ongeveer tussen de € 1.000,- en  € 10.000,- per vereniging!
Maar het resultaat is vooral afhankelijk van de inzet van de lotenverkopers, onze leden! 

Ouders en senioreleden gezocht om deze actie op te zetten!
Wij zoeken daarom 2 of 3 ouders van jeugdleden of seniorleden die gezamenlijk met Veerle van Hees een werkgroep willen vormen om de grote clubactie tot een groot succes te maken. Je hoeft maar 2 of 3 keer fysiek bij elkaar te komen om de actie goed op te zetten, het is dus een eenmalige inzet voor TVS die ontzettend beloond wordt! Is de werkgroep eenmaal gevormd zal men gezamenlijk bepalen waar het opgehaalde bedrag aan gespendeerd zal worden. Denk bijvoorbeeld aan een activiteit, competitieshirts of een nieuw speeltoestel voor op de club. 

Hoe verkoop je loten?
Dat kan via de van-deur-tot-deur actie, maar ook via je mobiel of online. Dat scheelt een hoop (wandel) tijd! 

Online
Iedere vereniging kan gratis gebruik maken van een eigen online omgeving waar kopers eenvoudig online een lot kunnen kopen. Deze vorm van lotenverkoop is de perfecte manier voor (oudere jeugd)leden om zo makkelijk loten te verkopen voor de vereniging. De weblink naar deze pagina kan persoonlijk door leden gedeeld worden via WhatsApp, social media en e-mail met vrienden en familie.

Voordelen • Clubs hoeven zelf geen machtigingen in te voeren • De link is eenvoudig te delen via social media en online door leden • De koper ontvangt zijn lotnummers per e-mail

Verkoopboekje
Met het verkoopboekje gaan verkopers langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. Via dit verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. Deze machtiging kan online worden afgegeven via de QR-code of weblink die in het verkoopboekje staat vermeld, of door deze handmatig in te vullen in het boekje. Met name verenigingen die veel jeugdleden hebben, maken gebruik van deze verkoopmethode.

Voordelen • Kinderen hoeven niet met geld over straat • Bij gebruik van de QR-code of weblink, ontvangt de koper zijn loten per e-mail en staan de lotnummers vermeld op het bankafschrift • Bij gebruik van de QR-code of weblink, hoeven clubs zelf geen machtigingen in te voeren

Papieren lot
De papieren loten worden vooraf door de vereniging voor € 0,60 per stuk ingekocht bij de Grote Clubactie. Lotenkopers betalen contant € 3,- en krijgen een papieren lot. Per lot levert dit € 2,40 op voor de club. Met deze methode van lotenverkoop ontvangt de club meteen het geld.

Voordeel • Geschikt voor verkoop tijdens evenementen

Superlot van € 150,-
Een Superlot bestaat uit 50 loten van € 3,- en is uitermate geschikt om te verkopen aan seniorenteams en lokale bedrijven. De verkoop van het Superlot leent zich goed voor oudere jeugdleden, volwassen leden en leden uit de sponsorcommissie (die een affiniteit met verkoop hebben). 

Voordelen • Je verkoopt 50 loten ineens: dat is direct € 120,- voor de clubkas • Geschikt als mini-sponsoring • Je club maakt met ieder verkocht Superlot kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-

Wat levert het op voor de verkopers? 
Door je in te zetten voor de club levert het je in ieder geval heel veel waardering op! Want wij zijn een vereniging voor en door leden. Maar er is meer! 

De 20-loten-actie
Verkoop jij 20 loten of meer loten dan ontvang je een leuke beloning vanuit de Grote Clubactie Bijvoorbeeld een dagje pretpark. De vouchers van de 20-loten-actie worden vanaf 7 oktober digitaal beschikbaar gesteld vanuit de Grote Clubactie.

De landelijke Kids-verkoopwedstrijd.
De Grote Clubactie organiseert een Kids-verkoopwedstrijd voor jeugd t/m 13 jaar. Dit is een landelijke verkoopwedstrijd waarbij de beste jeugdlotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. De beste lotenverkoper wint een Nintendo Switch. 

Kunnen we op je inzet rekenen? 

Wij danken de volgende bedrijven voor hun sponsoring:

 • Moonen_Optiek2.png
 • logo_vaessen.png
 • tornadosport.jpg
 • rpo_rebema.png
 • jules.gif
 • Zuyver-logo_1000x666.jpg
 • saa.jpg
 • Logo_Hesi.jpg
 • eyserhalte.jpeg
 • Bosec.jpg
 • logo_sjabbie_sjiek_lage_resolutie.jpg
 • max.jpg
 • smeets1.jpg
 • dijkstra_dakwerken.jpg
 • dreessen willemse.jpeg
 • pastorieke1.jpg
 • SomersBrabant-logo-h175px1.png
 • van_montfort_advecatenkantoor.jpg
 • logotennismeetings1.jpg
 • hendriks.gif
 • 2007a19d-d2b9-453f-bafb-214d723efc9f.jpg
 • Logo_Plus_Schouteten.JPG
 • frijns1.jpg
 • IVO_logo_2010-400.jpg
 • intergarde.png
 • venetian_blinds.jpg
 • Logo_Spauwen_Werrij.JPG
 • logo geveltechniek klein.jpg
 • moonen_wanders.jpg

Contact

Tennisvereniging Simpelveld
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld
Telefoon clubgebouw: 045 5443848
 

Made and Hosted by: NijssenWeb