Clubgebouw en tennishal gesloten t/m 28 april

Gepost in Nieuws

De overheid heeft de richtlijnen m.b.t. de verspreiding van het Coronavirus verlengd. Het bestuur van TVS, THS (tennishal) en de trainers volgen de richtlijnen op welke vergaande gevolgen hebben voor onze club:

Het clubgebouw en de tennishal zijn per direct tot en met 28 april gesloten. 
Dat wil zeggen:
- alle activiteiten, zoals vrij tennissen, de lessen en alle competitie gaan t/m 28 april niet door. 
- de kantine en het clubgebouw zijn gesloten 
- de buitenbanen zijn op dit moment nog niet bespeelbaar en blijven tot en met 28 april gesloten

Indien er wijzigingen plaatsvinden m.b.t. de richtlijnen of data zullen we jullie zo snel mogelijk per mail informeren over de gevolgen.

Bekijk nu de competitie-indeling in de KNLTB ClubApp

Gepost in Nieuws


Wil je weten tegen welk team je speelt? Dat zie je o.a. in de KNLTB ClubApp!
Kijk op de volgende pagina voor uitleg over hoe je de KNLTB ClubApp kan downloaden en hoe je jouw team kan vinden en als favoriet kan opslaan.

Wist je dat je de KNLTB ClubApp ook kan gebruiken om de competitie-uitslagen door te geven? Super handig en makkelijk. Hiervoor moet je wel de rechten hebben als uitslagengedelegeerde, een instelling die vanuit TVS dient te geschieden. Heb je deze rechten niet, maar wil je wel graag de uitslagen invullen? stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op een later tijdstip zullen de teams ook worden toegevoegd aan de website.

Schrijf je nu in voor de lessen - buitenseizoen 2020

Gepost in Nieuws

Lesaanbod buitenseizoen 2020
Onze trainers Wim en Rick zijn gestart met de voorbereiding van de lessen voor het nieuwe buitenseizoen. Wil jij dit jaar (wederom) trainen? Dan schrijf je in!

Rick Vliegen: 06-52346934  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wim Bisschoff 06-23656709 wim.bisschoff@tennismeetings.nl 

Zie onderstaand de tarieven van beide trainers.

Lessen Rick Vliegen 2020
Inschrijven via de website www.euregiotennis.nl

 
Lessen Wim Bisschoff 2020
 
Opgeven voor de zomerlessen bij tennismeetings kan tot 15 maart. Maar hoe eerder hoe beter!
 
Beschikbare lesdagen in Simpelveld zijn de maandag (voor 18 uur),dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdagmorgen (tot uiterlijk 13 uur). Alle andere tijdstippen zijn in overleg! Bij slechte weersomstandigheden kunnen trainingen worden uitgesteld of op een ander tijdstip worden ingehaald. In overleg met de deelnemers is uitwijken naar een binnenlocatie tegen meerprijs mogelijk. Lessen starten week 14 (30 maart) of week 15 (6 april)
 
Lestarieven*:
Proefles – gratis
Groepstraining (17 weken met 4 personen) - €175,-
Groepstraining (17 weken met 3 personen) - €225,- (let wel, wij streven er altijd naar een groep van 4 personen te formeren!)
Groepstraining (17 weken met 2 personen) - €325,- (let wel, wij streven er altijd naar een groep van 4 personen te formeren!)
Privé training – in overleg
Korting 2de lesuur – 10% op het geldende lestarief
 
Speciaal onder de aandacht brengen we het Tenniskids Blauw/Rood programma.  Op dinsdagmiddag tussen 1600 en 18:30 uur trainen de allerkleinsten. Deelname aan de tennislessen kosten €110,- voor 17 lessen bij een maximale groepsgrootte van 6 kids. Indien de groepsgrootte kleiner is dan 6 kan er een opslag worden berekend.
 
*exclusief evt. baanhuren

Voor nadere informatie, proeflessen etc etc. neem contact op met Wim Bisschoff (06-23656709)

Tiebreak toernooi - schrijf je nu in!

Gepost in Nieuws

Het weekend na de carnaval vindt weer het Tiebreak toernooi plaats. Op zondag 1 maart (en bij veel inschrijvingen ook zaterdag 29 februari) vinden de wedstrijden plaats. Inschrijven kan via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=E3BB5EAB-16B3-411A-A39E-C9C170CA1892

Bij velen begint het weer te kriebelen... TENNISSEN! Bereid je voor op het naderende buitenseizoen en de competitie door mee te doen aan het tiebreak toernooi. Voor vragen kan je je richten aan Wim Bisschoff of kijk op de pagina van toernooi.nl

Buitengewone algemene ledenvergadering - 5 maart a.s.

Gepost in Nieuws

Beste leden,

Donderdag 5 maart 2020
Buitengewone algemene ledenvergadering
Aanvang 19.00 uur


We verzoeken alle leden om aanwezig te zijn, het gaat om de toekomst van onze club.

per mail is de uitnodiging en de agende verzonden aan onze leden, heb jij deze mail per ongelukt niet correct ontvangen? Stuur dan een korte mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitleg over de KNLTB Club App

Gepost in Nieuws

Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie van TVS op één plek, centraal en altijd bij je!
Wil je jouw rating nakijken, je wedstrijdresultaten opzoeken? Ben je nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist van het team van jouw beste vriend? Ben je op zoek naar een tennismaatje binnen TVS? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van TVS en de belangrijkste evenementen? Dat kan met de KNLTB ClubApp!

Lees hieronder:

Hoe kan ik de KNLTB ClubApp downloaden en inloggen?
Hoe vind ik mijn competitieteam binnen de KNLTB ClubApp?
Hoe kan in competitie uitslagen invoeren in de KNLTB ClubApp?
Hoe stel ik de pushmeldingen op mijn mobiel in, zodat ik niets mis over TVS?!
Persoonlijke informatie in de KNLTB ClubApp. Wat is zichtbaar voor anderen en hoe pas ik mijn persoonlijke informatie aan?

En we beginnen met:

Wat kan ik allemaal met de KNLTB Club App?

Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities
Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en de resultaten voor je rating terugvinden.
Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten
Via de knop 'Mijn Toernooien kun je terugvinden aan welke toernooien je hebt deelgenomen en wat de individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen).
Het laatste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik
In de KNLTB ClubApp staat al het nieuws en activiteiten van TVS. Je kan ook instellen dat je pushmeldingen ontvangt op je telefoon, zo weet je zeker dat je niets mist over TVS!
Toegang tot de ledenlijst
Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van jouw club. Zoek gericht naar leden of scrol door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet.
Tennismaatjes vinden
De app geeft je de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze.

Er zijn ook onderdelen die in de App staan die TVS op dit moment nog niet gebruikt, dit betreft de volgende onderdelen:

Baan afhangen  -  Op dit moment kun je digitaal nog geen baan afhangen, TVS maakt gebruik van het afhangbord op de club.
Bardiensten inplannen 
-  Aangezien leden bij ons geen bardienst hoeven te draaien maken we geen gebruik van dit onderdeel.

 

Hoe kan ik de ClubApp downloaden en inloggen bij de KNLTB Club App?

Onderstaand leggen we je stap voor stap uit wat je moet doen om de eerste keer de app te downloaden en je wachtwoord in te stellen. Houd je bondsnummer bij de hand, je bondsnummer staat op je ledenpasje. Je hoeft maar een keer in te loggen, bij herhaald gebruik van de app laat de app automatisch jouw profiel.

Nadat je de eerste keer ingelogd bent krijg je een korte rondleiding door de ClubApp. Ook wordt je goedkeuring gevraagd om notificaties te ontvangen, geef hiervoor je goedkeuring om geen enkel belangrijk bericht te missen door middel van een pushmelding.  T.V.S. zal enkel bij belangrijke momenten gebruik zal maken van een pushmelding.

uitleg clubapp

 

Hoe vind ik mijn competitieteam binnen de KNLTB Club App? 

Wil je zoeken naar een competitieteam? Klik op "Zoek spelers en teams", druk op "verenigingen" zoek op "T.V.S." en je ziet alle competitieteams. Druk op het gezochte team, en je ziet de stand, het programma en alle resultaten. Door op het hartje te klikken maak je een competitieteam favoriet en kun je deze onder 'Mijn profiel -> 'Mijn Favorieten terugvinden. 

Als je eenmaal een wedstrijd in een competitieteam gespeeld hebt slaat de app dit team automatisch op bij jouw profiel.

 • Bekijk hier de instructievideo: Hoe vind ik de uitslagen en standen van competities?
 • Bekijk hier de instructievideo: Hoe voeg ik teams en spelers toe aan mijn favorieten?

 Hoe kan in uitslagen invoeren in de KNLTB Club App?

Let op, je dient het gebruikersrecht te hebben om uitslagen in te voeren. Heb je dit niet, maar wil je dit wel? Neem dan contact op met de wedstrijdcommissie of de jeugdcommissie om dit in te stellen.

Bekijk hier de instructievideo: Hoe kan ik de competitie-uitslagen invoeren? 

uitleg uitslag invoeren

 
Hoe stel ik de pushmeldingen op mijn mobiel, zodat ik niets mis over TVS?!
 
Bij installatie van de app kan je ervoor kiezen om notificaties te ontvangen. Indien je hier op akkoord hebt geklikt zul je automatisch pushmeldingen ontvangen op je mobiel.
Wil je de pushmeldingen achteraf instellen of instellingen aanpassen, ga dan in de app naar "meer"en duw op "App instellingen" hier kan je aangeven of je pushmeldingen wilt ontvangen over nieuws en de clubagenda. De onderdelen "afhangen" en "kantinediensten" worden door T.V.S. niet gebruikt.  
 

Persoonlijke informatie in de KNLTB ClubApp
Wat is zichtbaar voor anderen en hoe pas ik mijn persoonlijke informatie aan?

Wat is zichtbaar voor andere leden, ook als je de KNLTB ClubApp niet hebt?
In de ClubApp is je naam, ledenpas foto, rating, telefoonnummer en e-mailadres zichtbaar. Ook als je de ClubApp niet hebt.

Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan of maak ik mijn gegevens onzichtbaar voor andere leden?
Ja kan je persoonlijke gegevens aanpassen of onzichtbaar maken in de KNLTB ClupApp. Hiervoor kies je in de App het menu 'Mijn profiel en vervolgens klik je op het icoon rechtsboven. Je komt dan in het menu waar je instellingen kan aanpassen of onzichtbaar kan maken. Zie ook onderstaande uitleg door middel van foto's.

Hoe pas ik mijn profielfoto aan?
Klik in de app op "Mijn profiel" klik op het icoon naast je pasfoto, hier kan je een nieuwe foto uploaden en opslaan. Let op, op de nieuwe foto mag enkel je hoofd zichtbaar zijn, net zoals op je rijbewijs of paspoort. De foto zal gekeurd worden door de secretaris voordat deze zichtbaar is voor jou en andere leden.  Zie ook onderstaande uitleg door middel van foto's.

uitleg aanpassen persoonlijke info

 

Maak kennis met tennis!

Gepost in Nieuws

Ook dit jaar hebben we een actie voor nieuwe leden, die graag onze sport willen beoefenen op onze park in Simpelveld.
De actie gaat in per 1 juli 2019 voor zowel jeugd- als seniorleden.
Wil je gebruik maken van de actie? Schrijf je dan in via deze link.

Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we beantwoorden alles zo snel mogelijk.

Kom vooral gezellig langs bij de damesavond op woensdagavond, of de herenavond op dinsdagavond. Zo leer je snel nieuwe tennismaatjes kennen. Aanmelden voor deze activiteiten is niet noodzakelijk.
Wil je direct aan de slag met lessen? Er bestaat een mogelijkheid om onze trainers te vragen voor een proefles.

Wim Bisschoff, 06-23656709
Rick Vliegen, 06- 52346934

Zie onderstaand de poster die we op diverse plekken hebben verspreid: 

maakkennismettennis2

Terugblik op een geslaagd TVS Toernooi 2019

Gepost in Nieuws

In week 26 was traditiegetrouw ons TVS Toernooi, waar we ook dit jaar met veel plezier op terugkijken. Daarom hebben we alle foto's van de toernooiweek online gezet!

Deze zijn hier te bekijken.

 Wil je alle resultaten nogmaals rustig nalezen? Dan kan op de deze website.

Graag willen we alle deelnemers hartelijk bedanken en de winnaars feliciteren met hun titel! We hopen dat we iedereen weer mogen begroeten bij de volgende editie in 2020!

Jubilarissen gehuldigd tijdens feestavond bij T.V.S.

Gepost in Nieuws

Op vrijdagavond 14 juni 2019 werd er op het tennispark van Simpelveld het 45-jarige jubileum van T.V.S. gevierd.

Tijdens de aansluitende feestavond waren leden, sponsoren en diverse bevriende verenigingen aanwezig. De 25- en 40- jarige jubilarissen werden in het zonnetje gezet door onze voorzitter Carola Janssen. In een korte speech vertelde Carola leuke, persoonlijke verhalen over het verleden van de jubilarissen. Met daarbij ook bijzondere foto's uit de oude doos van T.V.S. en de jubilarissen.

Na het officiële gedeelte zorgde DJ Lex Nelissen met zijn vinyl platen voor een leuke jaren 70 disco feest waarbij de voetjes van de vloer gingen.

Klik hier voor alle foto's van de feestavond.

Klik hier voor de foto's van de jeugdacitiviteit.

Onze jubilarissen:

jubilarissen

Van links naar rechts:
Henk Hollanders, Leo Krings, Jan Kicken, Bart Loozen, Ger Meuwissen, Ralf Thissen, Jossie Krings, Jan Nijhuis, Jan IJpelaar, Yvonne Werry, Roswitha Koster, Paul Schiffelers, Harald Everartz.
 
Niet op de foto: José Bleijlevens, Riet Schreurs, Brigitte Weijers, Marian Wouters, Gertie Göbbels, Lucy Kokkeler, Tiny Ploum, Ans Wetzelaer, Jos Pluijmaekers, Wim Weijers, Alfons van Loo, Winy van Montfort

Wederom TVS teams kampioen in de voorjaarscompetitie

Gepost in Nieuws

Ook dit jaar mag TVS trots zijn op diverse teams die kampioen zijn geworden. Wij feliciteren:

Heren 17+  zaterdag, 3e klasse, spelers: Reinier Koenders, Cheyenne van der Wel, Mathijs van de Bunt, Jeroen van de Bunt Speelschema en resultaten

Dames dubbel dinsdag T.V.S. 2  - 1e klasse, dinsdag:  spelers: Ulli Kohl, Christel Bonnen, Anne Heinen, Natalia Yudina, Christa Scholz, Jacqueline Bönnen Resultaten en speelschema                           

Dames dubbel dinsdag T.V.S. 3 - 2e klasse, Jose Starmans, Sandra Wasserkordt, Jacqueline Pijnenburg, H. Kamerbeek, Marielle Souren, Nicolle Narinx  Resultaten en speelschema     

Dames dubbel vrijdag T.V.S. 2 - 3e klasse, Emerence van de Bongard, Natascha Vermeeren, Bianca Riharz, Ilona Bentele, Riet van Rijswijk en Joyce Cransveld Resultaten en speelschema
 
PROFICIAT namens het bestuur en wedstrijdcommissie!
De teams zullen op gepaste wijze gehuldigd worden op een nader te bepalen moment. Hierover zal de VCL contact opnemen met de winnende teams.

Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

Gepost in Nieuws

(jeugdleden, jullie kunnen je inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., er volgt nog meer informatie per mail)

Beste Seniorleden!

Het is tijd om je (17+) team in te schrijven voor de najaarscompetitie!
Inschrijving sluit op 15-6-2019

We hebben een pagina met algemene informatie over de najaarscompetitie opgesteld. Hierop zie je o.a. de speeldagen en wat meer uitleg over de najaarscompetitie.

Ook is er een link naar de KNLTB website waar alle competitievormen overzichtelijk op staan.

Hoe kan je je aanmelden?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.vermeld hierin de volgende informatie: 
Namen en bondsnummers van alle teamleden, het liefste bestaat je team uit 5 of meer personen.
Naam, telefoonnummer en e-mail adres van teamcaptain.
Vermeld duidelijk op welke dag en in welke competitiesoort jullie willen spelen.

Voor de beginnende (competitie)speler 8&9 Tennis:

Tennis je nog niet zo lang en wil je eigenlijk wel eens kijken of competitie spelen wel iets voor jou is? Meld je dan aan voor 8&9 Tennis. hieronder enkele feitjes op een rijtje:

 • Alleen voor speelsterkte 8 en 9 (17+) . Je speelt dus lekker op je eigen niveau. Gezelligheid staat voorop. Resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte;
 • Je speelt per team twee dubbelpartijen. Alle combinaties zijn mogelijk (DD, HD of GD) want 8&9 Tennis is Dubbel Zo Leuk!
 • Het is gemakkelijk een team te vormen omdat er maar drie mensen nodig zijn;
 • Je speelt de wedstrijden volgens het compact principe. Hierdoor speel je kortere wedstrijden waardoor deze competitie in ieders agenda past. In deze vorm wordt het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij de 40-40 stand en een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een volledige derde set;
 • De Najaarscompetitie bestaat uit zeven speeldagen in september en oktober. Er wordt gespeeld op donderdagavond of zondag.

Wij danken de volgende bedrijven voor hun sponsoring:

 • logotennismeetings1.jpg
 • logo_sjabbie_sjiek_lage_resolutie.jpg
 • hendriks.gif
 • IVO_logo_2010-400.jpg
 • eyserhalte.jpeg
 • tornadosport.jpg
 • Logo_Spauwen_Werrij.JPG
 • venetian_blinds.jpg
 • 2007a19d-d2b9-453f-bafb-214d723efc9f.jpg
 • frijns1.jpg
 • dijkstra_dakwerken.jpg
 • moonen_wanders.jpg
 • Bosec.jpg
 • Logo_Hesi.jpg
 • Logo_Plus_Schouteten.JPG
 • SomersBrabant-logo-h175px1.png
 • smeets1.jpg
 • dreessen willemse.jpeg
 • logo_vaessen.png
 • jules.gif
 • Zuyver-logo_1000x666.jpg
 • logo geveltechniek klein.jpg
 • pastorieke1.jpg
 • max.jpg
 • van_montfort_advecatenkantoor.jpg
 • saa.jpg
 • rpo_rebema.png
 • Moonen_Optiek2.png
 • intergarde.png

Contact

Tennisvereniging Simpelveld
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld
Telefoon clubgebouw: 045 5443848
 

Made and Hosted by: NijssenWeb