Gratis kennismakingslessen - Marc Gillissen - Clubtrainer 2022 - 12 & 19 december

Gepost in Nieuws

Voor alle leden van TVS is er een gratis kennismakingsles mogelijk in de tennishal van Simpelveld. 
De lesgroepen bestaan maximaal uit 6 personen en de les duurt voor deze kennismaking 45 minuten. (in plaats van de reguliere lestijd van 1 uur)

In deze 45 minuten kunnen jullie voor het eerst ervaren hoe onze nieuwe trainer, Marc Gillissen te werk gaat!  

Op 12 december zijn alle jeugdleden automatisch aangemeld voor deelname aan deze les. Ben jij verhinderd op 12 december? Dan kan je tot 5 december afmelden per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op 19 december bieden wij een kennsimakingsles aan voor alle seniorenleden, leden die deze les willen volgen kunnen zich inschrijven via het formulier ( klik hier ) 

Zowel de jeugdleden als de seniorenleden ontvangen 6 december een mailtje met daarin de lestijd. 

 

MARC2

Corona update 28-11-2021

Gepost in Nieuws

Vanaf vandaag, zondag 28-11 gaan de nieuwe Corona maatregelen in. 

Maatregelen voor tennis 

 • Sporten blijft mogelijk, zowel buiten als binnen van 05.00 uur tot 17.00 uur. Dit geldt voor vrij spelen, trainingen, competities en toernooien. Na 17:00 uur mag men zowel binnen als buiten geen gebruik maken van de tennisbanen. 
 • Tijdens het sporten is de 1.5 meter afstand niet nodig, buiten de baan of op het park is de 1.5 meter wel verplicht. 
 • Voor buiten sporten is het niet nodig een CTB te laten zien.
 • Een CTB is wel nodig voor alle activiteiten op binnensportlocaties voor sporters van 18 jaar en ouder. Dit betekent dus dat elke tennisser en padelspeler vanaf 18 jaar een CTB moet laten zien wanneer hij of zij wil vrij spelen, een training heeft of een wedstrijd gaat spelen in een tennishal en/of padelcentrum.
 • Horeca op sportlocaties mag open van 5.00 uur tot 17.00 uur. Een CTB is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de binnenruimtes, horeca en terras van de sportlocatie. Een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en 1.5 meter afstand is verplicht. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op een vereniging een CTB moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer.
 • Publiek is niet toegestaan op het park of in een hal. Ouders, familie en vrienden kunnen niet komen kijken bij trainingen en wedstrijden.

Uitzonderingen:

 • Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen CTB te tonen in binnenruimtes op verenigingen en binnensportlocaties. Denk hierbij aan leraren, coaches, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers zoals ouders die moeten rijden naar een training of wedstrijd.
 • Topsportwedstrijden vormen een uitzondering, deze mogen na 17.00 uur wel doorgaan. Zonder publiek.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande informatie vragen bij je oproept. Klik hier voor alle veelgestelde vragen en antwoorden over alle vragen rondom tennis, padel en het coronavirus. Deze zullen we regelmatig bijwerken.

Opschorting van uiterste datum opzegging lidmaatschap

Gepost in Nieuws

Het nieuws over de trainerswissel in 2022 heeft ons doen besluiten om de uiterste opzegdatum voor het lidmaatschap eenmalig op te schorten. Hierdoor creëren we de mogelijkheid voor leden om het nieuws even te laten bezinken, kennis te maken met de nieuwe trainer en weloverwogen een besluit te maken wat men wenst te doen met het lidmaatschap. 

De uiterste datum van opzegging is normaliter 1 december, deze zal dus niet gehandhaafd worden in 2021. 

Banen zijn winterklaar, alleen baan 3,4,5 zijn open bij goed weer!

Gepost in Nieuws

In het weekend van 20-11 zijn baan 1, 2 en 6, 7 winterklaar gemaakt en dus niet meer bespeelbaar. Het reserveren via het afhangbord is niet meer mogelijk. 
 
Baan 3,4 en 5 zijn nog open, echter deze zijn alleen bespeelbaar bij goed weer! 
 
Om te voorkomen dat we de banen onnodig kapot gaan lopen en definitief moeten sluiten, kan het daarom voorkomen dat we de banen tijdelijk onbespeelbaar verklaren. Het weer is uiteindelijk bepalend.
Houd daarom vanaf nu, zeker in de ochtenduren en/of bij slecht weer, onze website en de KNLTB App in de gaten., dit is de app waarmee je ook de banen reserveert. Je kunt in de app een optie aanzetten waardoor je automatisch pushberichten krijgt als wij (dit soort) nieuws in de app plaatsen.
Ga naar via het menu in de KNLTB app naar " meer " -  "app instellingen " - "push-notificaties."
Alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat we misschien wel de hele winter buiten kunnen blijven spelen!
 
Als het 's nachts heeft gevroren speel dan niet in de ochtend. De toplaag van de banen is dan nog bevroren. 
Staan er regenplassen op de baan, speel dan niet.
Sneeuwt het? Dan is buiten spelen geen optie! 

Alle info over de KNLTB voorjaarscompetitie 2022 - schrijf je nu in!

Gepost in Nieuws

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2022 is open! op onderstaande pagina vinden jullie alle informatie die belangrijk is.

Speel jij nog geen competitie, dat is een gemiste kans! Competitie spelen daagt uit en motiveert. Bovendien is het ook heel gezellig, want spelers leren eenvoudig nieuwe mensen kennen én ze zijn vaker op de vereniging te vinden. Er zijn diverse mogelijkheden zodat iedereen aan een pasende competitie kan deelnemen. Weet je niet precies welke competitie voor jou geschikt is? Of je hebt geen team, maar wil je wel spelen? Stel je vragen dan aan Ruurd en Mike van de wedstrijdcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Inschrijving senioren:
Inschrijving voorjaarscompetitie kan tot vrijdag 7 januari 2022, we zien je inschrijving graag tegemoet, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving junioren:
Inschrijving voorjaarscompetitie kan tot 30 november a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. d.m.v. invullen van het aanmeldformulier.
Deze wordt ook door de trainers uitgedeeld of klik op deze link.

Aanbod KNLTB Voorjaarscompetitie 2022
Speciaal voor T.V.S. hebben we het competitieaanbod in Limburg in een overzichtelijk schema gezet. Er is een zeer divers competitieaanbod; op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende tennissers als voor topspelers en iedereen daar tussenin. Iedereen kan meedoen!

Speeldata

Op deze website staan alle data waarop de competitie gespeeld gaat worden. 

Wijzigingen 2022 t.o.v. 2021: 

- Vrijdagavondcompetitie: Om de week en 5 speeldagen
De vrijdagavondcompetitie wordt steeds populairder. Hierdoor kan het voor verenigingen lastig zijn om als gevolg van een beperkte baancapaciteit alle spelers op vrijdagavond competitie te laten spelen. Vorig jaar deed de knltb onderzoek naar mogelijke oplossingen. Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken zal er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld.

Wat houdt 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?
Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.
Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set;
Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken;
De totale organisatie voor de VCL op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.
Speeldata

- 8&9 Tennis nu ook op vrijdagavond. Deze dubbelcompetitie is ideaal voor de startende tennissers.

Zomeravondcompetitie
Wi lje vaker copetitie spelen? Of geef je de voorkeur aan andere speeldata? Speciaal voor julli is er de Zomeravondcompetitie.

De Zomeravondcompetitie is een recreatieve competitie, op zeven woensdagavonden in mei en juni 2022. Deze competitie is alleen voor spelers van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Elke speeldag bestaat uit vier dubbels. 

DOE JIJ AL MEE MET DE CLUB VAN 100?

Gepost in Nieuws

 

De club van 100 heeft het doel geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins. Vooral ten behoeve van de jeugd, in de algemene en in de sociale sfeer. De keuzes voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het bestuur en de jeugdcommissie gemaakt.
 
Sinds maart 2016 hebben wij de club van 100 weer tot leven gebracht. Van de opbrengsten hebben wij o.a.:
nieuw terras meubilair aangekocht, een verhoogde bank geplaatst bij baan 2, het miniveldje en de oefenmuur opgeknapt, een graffititekening laten plaatsen,
een buitenlamp geplaatst, nieuwe buitenkussens en fleecedekens aangeschaft.

 
Doe mee! Meld je aan voor de club van 100!
Voor een bedrag van € 50,- per jaar ben je lid.
 
Voor aanmelding, vragen en suggesties kun je bij ons terecht. Mail Marcel Werry  - sponsoring@tvsimpelveld.nl

Baan 3,4 en 5 blijven deze winter zo lang mogelijk open

Gepost in Nieuws

Langzaam gaan we richting het einde van het seizoen en richting wij onze blik op het winterseizoen. 

Na de succesvolle proef van vorig jaar om de buitenbanen zo lang mogelijk open te houden, kunnen wij jullie hierbij informeren dat wij ook dit jaar ervoor kiezen om baan 3, 4 en 5 zo lang mogelijk open te houden.
Wanneer gaan de gravelbanen dicht? Zodra er lange perioden van nat weer of vorst optreden of de tempratuur niet boven de 5 graden uit komt. Jullie zullen een bericht ontvangen wanneer we de banen definitief sluiten.

Daarnaast zullen de banen in februari of maart weer een onderhoudsbeurt krijgen, daardoor zullen op een bepaald moment alle banen gesloten zijn. 

Het nieuwe buitenseizoen 2022 begint officieel midden maart, indien het weer dit toelaat. 

Event Serve Tennismeetings 2021 – 2022 schrijf je nu in!

Gepost in Nieuws

Event Serve Tennismeetings 2021 – 2022, De gezelligste wintercompetitie van de regio;

1x per maand, 2 wedstrijden op zaterdag vanaf 1800 uur.

Tennismeetings werd in het verleden georganiseerd door Wim Bisschoff. Om zijn traditie en betrokkenheid bij T.V.S. in ere te houden, hebben we besloten zijn concept te combineren met het concept (wintercompetitie bij de clubs) van Event Serve. Ons doel is om nog meer tennisspelers samen te brengen. Dit was ook het doel van Wim en wij zetten dit voort.

Alle leden van alle verenigingen kunnen deelnemen aan deze leuke, gezellige en sportieve competitie. Vanwege het duidelijker en overzichtelijker plannen voor iedereen is er in de huidige opzet gekozen voor het spelen op tijd (2 x 1 uur per speeldag). Alle wedstrijden worden gespeeld in Tennishal Simpelveld te Simpelveld. De wintercompetitie wordt gespeeld in de maanden november en december 2021, januari, februari en tot en met maart 2022.

CATEGORIEEN
De categorieën waarin gespeeld wordt, zijn damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel.

Damesdubbel: maximaal 7 koppels waarin iedereen tegen elkaar speelt,
Categorie 8/9: maximaal 7 koppels waarin iedereen tegen elkaar speelt,
Herendubbel: 2 leagues, per league maximaal 12 spelers waarin zoveel mogelijk met en tegen elkaar speelt.
Gemengd dubbel: 2 leagues, per league maximaal 7 koppels waarin iedereen tegen elkaar speelt.         

Iedere maand, 2 wedstrijden spelen tegen andere personen.

Zaterdag 19 maart 2021 afsluitende dag voor iedereen!!!

Kijk snel voor meer informatie of meld je direct aan via toernooi.nl.

De inschrijving sluit op zaterdag 30 oktober 2021 om 23.59.

VRAGEN;  Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

winterdef kopie

 

 

TVS is hot! Ben jij ons 400e lid?

Gepost in Nieuws

 Dit jaar mochten wij bij TVS reeds 66 nieuwe leden verwelkomen en elke dag worden het meer en meer! Het 400e lid komt in zicht!  
Actuele stand 25-9-2021: 384 leden 

Ben jij ons 400e lid? Dan belonen wij dit met een cadeaubon van Ivo's Sportshop van € 25.00! 

Draag jij als bestaand lid een nieuw lid aan? Dan belonen we dit met twee gratis consumpties zodat jullie gezamenlijk kunnen proosten in ons clubhuis.    

 

Even voorstellen de trainers van Event Serve!

Gepost in Nieuws

Graag stellen wij de trainers voor die namens Event Serve deze zomer les geven bij T.V.S. 

Bjorn Boumans

Beste tennisliefhebbers,
Via deze weg stel ik, Bjorn Boumans, me aan jullie voor en vertel graag wat over mezelf en het plezier waarmee ik de tennis- en padeltrainingen voor de leden van verschillende verenigingen heb en nog steeds verzorg(d). Allereerst wil ik aangeven dat ik met veel plezier en passie de lessen voor zowel de jeugd als volwassenen verzorg. Ik vind met name de diversiteit van de groepen erg leuk en uitdagend. Of de groep uit beginners bestaat of uit gevorderden, het is en blijft maatwerk voor elk individu die de lessen volgt.
Als tennistrainer heb ik ruim 20 jaar ervaring en beschik ik over de A- & B-licentie.
Ook heb een aantal jaren ervaring als Padelinstructeur.
Verder zal ik iets meer vertellen over mij privé. Ik woon momenteel in Wijlre samen met mijn vriendin, twee zonen en twee honden. In mijn vrije tijd geniet ik met mijn gezin van de mooie natuur in Limburg. Ook genieten we regelmatig van ons lievelingseten: Sushi. Daarnaast ben ik al mijn hele leven bezig met sport. Vanaf mijn 4e heb ik altijd gevoetbald bij SV Simpelveld, totdat ik op mijn twaalfde moest gaan tennissen van mijn ouders. En daar ben ik dankbaar voor, want ik vond dat net zo leuk en misschien nog wel leuker dan voetbal. Als jeugdlid van tennisvereniging Simpelveld heb ik met veel plezier aan vele toernooien en competities deelgenomen. Door het grote spelplezier en vaak spelen van wedstrijden, ben ik uiteindelijk doorgegroeid tot de huidige speelsterkte 3 in zowel enkel als dubbel. In afgelopen jaren heb ik met die ervaring een steentje kunnen bijdragen aan het succes die de clubs hebben behaald.
Momenteel speel ik zelf actief Padelcompetitie bij Tennis Padel Geuldal.

Cheyenne van der Well

Van kleins af aan ben ik al bezig met het geliefde tennisspel.
Zelf speel al minstens 14 jaar en train ook nog steeds. ..
Ik heb voor meerdere clubs competitie gespeeld waaronder in Nederland
(TV Simpelveld en LTC Dentgenbach) en Duitsland (Aachen – Laurensberg).
In de afgelopen jaren heb ik ook mijn tennisleraar licentie behaald
en geef al een aantal jaren les. Mijn ambitie is om zelf én als trainer mijn leerlingen beter te krijgen en hoop zo de sport beter en aantrekkelijker te maken!
Ik ben 21 jaar en woon met mijn ouders in Simpelveld.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en game ik graag.

 


 

Peter Snippe
Ooit als jongetje van 6 begon ik met tennis bij TC Volvo in Born.
In die tijd nog geen 80 zenders op tv of Netflix of mobiele telefoon dus mijn leven speelde zich af op het voetbalveld of tennisbaan, met af en toe een uitstapje naar kattenkwaad.
Nadat ik diverse clubs had gehad belandde ik bij TC van Horne in Weert waar ik overgangsklasse A heb mogen spelen en daarna heb ik nog bij Kimbria overgangsklasse B gespeeld tegen onder ander Tjerk Bogstra (oud Davis Cup coach). Van al deze competitie wedstrijden heb ik enorm veel geleerd.
Met veel plezier speelde ik toernooi in heel Limburg.
Een van mijn mooiste overwinningen was op Richard Krajicek in Sittard. Maar ja, een paar jaar later sta ik te klunen
in Herkenbosch en wint hij Wimbledon.
De betrekkelijkheid van winnen en verliezen.
Ik heb bij heel wat mooie clubs training mogen geven.
Momenteel combineer ik mijn werk bij Bachaus Automotive met het geven van tennisles bij Tennis en Padel Geuldal, TC Margraten en nu ook bij Simpelveld.
Naast mijn drukke werk geniet ik samen met mijn vriendin Esther van het wandelen in de natuur. Sinds december 2020 wonen we samen in Geleen.
Nu ik terug ben als trainer hoop ik jullie net zoveel tennisplezier te mogen bijbrengen als mijn trainers mij vroeger hebben bijgebracht.

Heb je vragen?
Stel ze gerust aan Björn, Cheyenne en Peter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdactiviteit Roland Garros-style

Gepost in Nieuws

Yes! Het lijkt er toch op dat de jeugdcompetitie vanaf 11 juni van start kan gaan!

Om jullie nog een laatste voorbereiding mee te geven, organiseert de jeugdcommissie op
zondag 6 juni van 10 tot 13 uur een sportieve activiteit!
Niet alleen worden er de nodige ballen geslagen,
maar ook werken we nog aan jullie conditie en testen we jullie kennis over tennis!

En dat alles in het thema: Roland Garros!
Neem dus je meest professionele look mee, bereid je goed voor en loop alvast warm voordat je komt!

We gaan ervan uit dat jullie er allemaal zijn.
Als je echt NIET kunt, stuur dan uiterlijk 4 juni a.s. een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Condoleanceregister voor Wim Bisschoff

Gepost in Nieuws

In ons clubgebouw hebben we een condoleanceregister neergelegd voor alle tennisvrienden die ter nagedachtenis aan Wim een blijvende herinnering willen weergeven en hun steun willen uitspreken aan de familie.

Het condoleanceregister zal nog tot 13 juni 2021 blijven liggen, waarna de berichten worden gebundeld een aangeboden aan de nabestaanden van Wim.

Wij danken de volgende bedrijven voor hun sponsoring:

 • Logo_Spauwen_Werrij.JPG
 • rpo_rebema.png
 • van_montfort_advecatenkantoor.jpg
 • tornadosport.jpg
 • moonen_wanders.jpg
 • logo_sjabbie_sjiek_lage_resolutie.jpg
 • smeets1.jpg
 • Logo_Hesi.jpg
 • eyserhalte.jpeg
 • dijkstra_dakwerken.jpg
 • Moonen_Optiek2.png
 • jules.gif
 • dreessen willemse.jpeg
 • SomersBrabant-logo-h175px1.png
 • pastorieke1.jpg
 • hendriks.gif
 • Bosec.jpg
 • IVO_logo_2010-400.jpg
 • frijns1.jpg
 • saa.jpg
 • logo geveltechniek klein.jpg
 • max.jpg
 • intergarde.png
 • venetian_blinds.jpg
 • logotennismeetings1.jpg
 • Logo_Plus_Schouteten.JPG
 • logo_vaessen.png
 • Zuyver-logo_1000x666.jpg
 • 2007a19d-d2b9-453f-bafb-214d723efc9f.jpg

Contact

Tennisvereniging Simpelveld
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld
Telefoon clubgebouw: 045 5443848
 

Made and Hosted by: NijssenWeb