Uitleg over de KNLTB Club App

Gepost in Nieuws

Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie van TVS op één plek, centraal en altijd bij je!
Wil je jouw rating nakijken, je wedstrijdresultaten opzoeken? Ben je nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist van het team van jouw beste vriend? Ben je op zoek naar een tennismaatje binnen TVS? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van TVS en de belangrijkste evenementen? Dat kan met de KNLTB ClubApp!

Lees hieronder:

Hoe kan ik de KNLTB ClubApp downloaden en inloggen?
Hoe vind ik mijn competitieteam binnen de KNLTB ClubApp?
Hoe kan in competitie uitslagen invoeren in de KNLTB ClubApp?
Hoe stel ik de pushmeldingen op mijn mobiel in, zodat ik niets mis over TVS?!
Persoonlijke informatie in de KNLTB ClubApp. Wat is zichtbaar voor anderen en hoe pas ik mijn persoonlijke informatie aan?

En we beginnen met:

Wat kan ik allemaal met de KNLTB Club App?

Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities
Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en de resultaten voor je rating terugvinden.
Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten
Via de knop 'Mijn Toernooien kun je terugvinden aan welke toernooien je hebt deelgenomen en wat de individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen).
Het laatste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik
In de KNLTB ClubApp staat al het nieuws en activiteiten van TVS. Je kan ook instellen dat je pushmeldingen ontvangt op je telefoon, zo weet je zeker dat je niets mist over TVS!
Toegang tot de ledenlijst
Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van jouw club. Zoek gericht naar leden of scrol door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet.
Tennismaatjes vinden
De app geeft je de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze.

Er zijn ook onderdelen die in de App staan die TVS op dit moment nog niet gebruikt, dit betreft de volgende onderdelen:

Baan afhangen  -  Op dit moment kun je digitaal nog geen baan afhangen, TVS maakt gebruik van het afhangbord op de club.
Bardiensten inplannen 
-  Aangezien leden bij ons geen bardienst hoeven te draaien maken we geen gebruik van dit onderdeel.

 

Hoe kan ik de ClubApp downloaden en inloggen bij de KNLTB Club App?

Onderstaand leggen we je stap voor stap uit wat je moet doen om de eerste keer de app te downloaden en je wachtwoord in te stellen. Houd je bondsnummer bij de hand, je bondsnummer staat op je ledenpasje. Je hoeft maar een keer in te loggen, bij herhaald gebruik van de app laat de app automatisch jouw profiel.

Nadat je de eerste keer ingelogd bent krijg je een korte rondleiding door de ClubApp. Ook wordt je goedkeuring gevraagd om notificaties te ontvangen, geef hiervoor je goedkeuring om geen enkel belangrijk bericht te missen door middel van een pushmelding.  T.V.S. zal enkel bij belangrijke momenten gebruik zal maken van een pushmelding.

uitleg clubapp

 

Hoe vind ik mijn competitieteam binnen de KNLTB Club App? 

Wil je zoeken naar een competitieteam? Klik op "Zoek spelers en teams", druk op "verenigingen" zoek op "T.V.S." en je ziet alle competitieteams. Druk op het gezochte team, en je ziet de stand, het programma en alle resultaten. Door op het hartje te klikken maak je een competitieteam favoriet en kun je deze onder 'Mijn profiel -> 'Mijn Favorieten terugvinden. 

Als je eenmaal een wedstrijd in een competitieteam gespeeld hebt slaat de app dit team automatisch op bij jouw profiel.

 • Bekijk hier de instructievideo: Hoe vind ik de uitslagen en standen van competities?
 • Bekijk hier de instructievideo: Hoe voeg ik teams en spelers toe aan mijn favorieten?

 Hoe kan in uitslagen invoeren in de KNLTB Club App?

Let op, je dient het gebruikersrecht te hebben om uitslagen in te voeren. Heb je dit niet, maar wil je dit wel? Neem dan contact op met de wedstrijdcommissie of de jeugdcommissie om dit in te stellen.

Bekijk hier de instructievideo: Hoe kan ik de competitie-uitslagen invoeren? 

uitleg uitslag invoeren

 
Hoe stel ik de pushmeldingen op mijn mobiel, zodat ik niets mis over TVS?!
 
Bij installatie van de app kan je ervoor kiezen om notificaties te ontvangen. Indien je hier op akkoord hebt geklikt zul je automatisch pushmeldingen ontvangen op je mobiel.
Wil je de pushmeldingen achteraf instellen of instellingen aanpassen, ga dan in de app naar "meer"en duw op "App instellingen" hier kan je aangeven of je pushmeldingen wilt ontvangen over nieuws en de clubagenda. De onderdelen "afhangen" en "kantinediensten" worden door T.V.S. niet gebruikt.  
 

Persoonlijke informatie in de KNLTB ClubApp
Wat is zichtbaar voor anderen en hoe pas ik mijn persoonlijke informatie aan?

Wat is zichtbaar voor andere leden, ook als je de KNLTB ClubApp niet hebt?
In de ClubApp is je naam, ledenpas foto, rating, telefoonnummer en e-mailadres zichtbaar. Ook als je de ClubApp niet hebt.

Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan of maak ik mijn gegevens onzichtbaar voor andere leden?
Ja kan je persoonlijke gegevens aanpassen of onzichtbaar maken in de KNLTB ClupApp. Hiervoor kies je in de App het menu 'Mijn profiel en vervolgens klik je op het icoon rechtsboven. Je komt dan in het menu waar je instellingen kan aanpassen of onzichtbaar kan maken. Zie ook onderstaande uitleg door middel van foto's.

Hoe pas ik mijn profielfoto aan?
Klik in de app op "Mijn profiel" klik op het icoon naast je pasfoto, hier kan je een nieuwe foto uploaden en opslaan. Let op, op de nieuwe foto mag enkel je hoofd zichtbaar zijn, net zoals op je rijbewijs of paspoort. De foto zal gekeurd worden door de secretaris voordat deze zichtbaar is voor jou en andere leden.  Zie ook onderstaande uitleg door middel van foto's.

uitleg aanpassen persoonlijke info

 

Pizzatoernooi 2019

Gepost in Nieuws

HET PIZZATOERNOOI VAN T.V.S.!

Zondag 18 augustus

Aanwezig: 11.30 uur Aanvangstijd: 12.00 uur

Wat is het idee van het Pizzatoernooi?
Een junior lid speelt met een senior.
Categorie:
A Mini veld met volwassene zonder tenniservaring
B Mini veld met volwassene met tenniservaring
C Beginnend grootveld met volwassene zonder tenniservaring
D Beginnend grootveld met volwassene met tenniservaring
E Gevorderd grootveld met volwassene zonder tenniservaring
F Gevorderd grootveld met volwassene met tenniservaring

( geef je naam en de categorie door bij je inschrijving )

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- per persoon* inclusief pizza!
“Meedoen” is het motto, dus schrijf in!
Inschrijving via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via Inschrijfformulier in entreehal!
Uiterste inschrijfdatum is zondag 11 augustus 2019

Organisatie: jeugdcommissie T.V.S:
Bas Kemperink en Mariska Werrij

inschrijven jeugdkamp 2019

Gepost in Nieuws

Ook dit jaar gaan we weer op tenniskamp! We gaan 17 en 18 augustus op kamp.

Dit jaar weer een hele andere invulling van het kamp, want we slapen in onze eigen tenten!
Het kamp zal weer boordevol gezelligheid, spellen, kampvuur, lol en tennis (pizzatoernooi) zitten!
Het thema van dit jaar is NEON. Wat we precies gaan doen, verklappen we nu nog niet, maar felle kleuren zijn zeker welkom!

Waar worden jullie zaterdag 17 augustus verwacht?
Om 08:30 uur verwachten wij jullie bij TV Simpelveld. Jullie ouders mogen dan nog helpen met het opzetten van de tent, maar moeten dan toch echt weer naar huis. Wij zullen dan starten met een gezamenlijk ontbijt.

Wanneer zijn jullie terug?
Zondag zijn de ouders weer welkom voor het pizzatoernooi. Zij zijn welkom vanaf 11:00 en als het dan al lukt, dan kan de tent worden ingepakt en anders tijdens / na het pizzatoernooi.

Aanmelden kan uitsluitend door het inschrijfformulier en inschrijfgeld t/m zondag 11 augustus in te leveren bij René en Nancy Jehne, Vliexstraat 22 te Simpelveld.
Wij hebben er in elk geval zin in en hopen dat jullie allemaal mee gaan!

Groetjes de Jeugdcommissie T.V.S.

Doe jij mee aan het landentoernooi?

Gepost in Nieuws

Doe jij mee aan het Landentoernooi?

Vanaf woensdag 28 augustus tot het weekend van 7 en 8 september is er voor alle leden vanaf 15 jaar een gezelligheidstoernooi in teamverband.  Per speelronde worden één dames- en één herendubbel en twee mixed wedstrijden gespeeld van 50 minuten.

Inschrijving kan tot en met 23 augustus, inschrijfgeld kost 2 euro per persoon.

GEZELLIGHEID, TEAMGEVOEL EN TENNISVREUGDE STAAN VOOROP!!!

Lees hieronder alle informatie:

Inschrijven:
-          Je kan individueel of in teamverband inschrijven via het inschrijfformulier in kantine of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “Landentoernooi TVS 2019” geef bij het inschrijven je naam, leeftijd, speelsterkte en mailadres door.
-          Je mag je opgeven als team ( de wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor om een team eventueel aan te passen mocht dit team echt te sterk zijn).
-          Probeer zo min mogelijk verhinderingen binnen je team te hebben!

Planning:
-          De wedstrijdcommissie zal enkele captains aanwijzen vanuit de inschrijving, leden die teamcaptain willen zijn kunnen dat zelf bij  inschrijving aangeven.
-          Bij  individuele inschrijvingen zal de wedstrijdcommissie de teams zelf samenstellen zodat deelnemers in een zo evenwichtig mogelijk team uitkomen.
-          De wedstrijdcommissie communiceert de (wedstrijd) planning met de teamcaptains. De planning binnen de landenteams wordt gecommuniceerd door de teamcaptain. Bij verhinderingen dienen deze binnen het team zelf opgelost te worden.
-          De opstelling per team en per speeldag bepaald de teamcaptain zelf (i.o.m. teamgenoten)
-          Deelname vanaf 15 jaar (of je word dit jaar 15 jaar).
-          Het Landentoernooi start woensdag 28 augustus. Finale weekend 7-8 september (waarschijnlijk worden finales 7 september afgewerkt afhankelijk van aantal deelnemende teams).
-          Dagelijks wordt gespeeld vanaf 19 uur, in weekend vanaf 15 uur (voorlopige planning).

Landenteams:
-          Je team bestaat minimaal uit twee dames en twee heren, maximaal uit 8 personen. (afhankelijk van aantal inschrijvingen).
-          Per team mag de totale speelsterkte niet lager zijn dan 22 ( de som van de speelsterktes van de 4 sterkste spelers van het team).
-          Per team maximaal 1 speler met sterkte 3 of 4!
-          Bij meer dan 4 spelers in een team hoef je dus niet alle wedstrijden te spelen of zelfs maar bijv. 1 wedstijd op die avond.

Wedstrijden:
-          Er wordt per speelronde 4 wedstrijden gespeeld: HD, DD, Mixed 2x.
-          Coach mag aanwezig zijn op de bank om “tactische aanwijzingen te geven” of de tegenstander uit het spel te halen.
-          Speeltijd per wedstrijd 50 minuten.
-          Gedurende de week wordt geprobeerd de hapjes en muziek af te stemmen op de teams die op die dag spelen.  


Het is de bedoeling dat de teams spelen in een zo identiek mogelijk teamtenue, of enkele accessoires die typisch zijn voor het land waarvoor je speelt. Dit verhoogt beslist het teamgevoel EN de gezelligheid!  Denk hierbij aan shirtjes, hoedjes, etc.
De organisatie kan maximaal 20 teams inplannen, zijn deze plaatsen vol dan kan je inschrijving helaas niet geaccepteerd worden! Laten we er samen een super leuke week/weekend van maken.
 
Met sportieve groetjes de Wedstrijdcommissie

Maak kennis met tennis!

Gepost in Nieuws

Ook dit jaar hebben we een actie voor nieuwe leden, die graag onze sport willen beoefenen op onze park in Simpelveld.
De actie gaat in per 1 juli 2019 voor zowel jeugd- als seniorleden.
Wil je gebruik maken van de actie? Schrijf je dan in via deze link.

Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we beantwoorden alles zo snel mogelijk.

Kom vooral gezellig langs bij de damesavond op woensdagavond, of de herenavond op dinsdagavond. Zo leer je snel nieuwe tennismaatjes kennen. Aanmelden voor deze activiteiten is niet noodzakelijk.
Wil je direct aan de slag met lessen? Er bestaat een mogelijkheid om onze trainers te vragen voor een proefles.

Wim Bisschoff, 06-23656709
Rick Vliegen, 06- 52346934

Zie onderstaand de poster die we op diverse plekken hebben verspreid: 

maakkennismettennis2

Terugblik op een geslaagd TVS Toernooi 2019

Gepost in Nieuws

In week 26 was traditiegetrouw ons TVS Toernooi, waar we ook dit jaar met veel plezier op terugkijken. Daarom hebben we alle foto's van de toernooiweek online gezet!

Deze zijn hier te bekijken.

 Wil je alle resultaten nogmaals rustig nalezen? Dan kan op de deze website.

Graag willen we alle deelnemers hartelijk bedanken en de winnaars feliciteren met hun titel! We hopen dat we iedereen weer mogen begroeten bij de volgende editie in 2020!

Jubilarissen gehuldigd tijdens feestavond bij T.V.S.

Gepost in Nieuws

Op vrijdagavond 14 juni 2019 werd er op het tennispark van Simpelveld het 45-jarige jubileum van T.V.S. gevierd.

Tijdens de aansluitende feestavond waren leden, sponsoren en diverse bevriende verenigingen aanwezig. De 25- en 40- jarige jubilarissen werden in het zonnetje gezet door onze voorzitter Carola Janssen. In een korte speech vertelde Carola leuke, persoonlijke verhalen over het verleden van de jubilarissen. Met daarbij ook bijzondere foto's uit de oude doos van T.V.S. en de jubilarissen.

Na het officiële gedeelte zorgde DJ Lex Nelissen met zijn vinyl platen voor een leuke jaren 70 disco feest waarbij de voetjes van de vloer gingen.

Klik hier voor alle foto's van de feestavond.

Klik hier voor de foto's van de jeugdacitiviteit.

Onze jubilarissen:

jubilarissen

Van links naar rechts:
Henk Hollanders, Leo Krings, Jan Kicken, Bart Loozen, Ger Meuwissen, Ralf Thissen, Jossie Krings, Jan Nijhuis, Jan IJpelaar, Yvonne Werry, Roswitha Koster, Paul Schiffelers, Harald Everartz.
 
Niet op de foto: José Bleijlevens, Riet Schreurs, Brigitte Weijers, Marian Wouters, Gertie Göbbels, Lucy Kokkeler, Tiny Ploum, Ans Wetzelaer, Jos Pluijmaekers, Wim Weijers, Alfons van Loo, Winy van Montfort

Wederom TVS teams kampioen in de voorjaarscompetitie

Gepost in Nieuws

Ook dit jaar mag TVS trots zijn op diverse teams die kampioen zijn geworden. Wij feliciteren:

Heren 17+  zaterdag, 3e klasse, spelers: Reinier Koenders, Cheyenne van der Wel, Mathijs van de Bunt, Jeroen van de Bunt Speelschema en resultaten

Dames dubbel dinsdag T.V.S. 2  - 1e klasse, dinsdag:  spelers: Ulli Kohl, Christel Bonnen, Anne Heinen, Natalia Yudina, Christa Scholz, Jacqueline Bönnen Resultaten en speelschema                           

Dames dubbel dinsdag T.V.S. 3 - 2e klasse, Jose Starmans, Sandra Wasserkordt, Jacqueline Pijnenburg, H. Kamerbeek, Marielle Souren, Nicolle Narinx  Resultaten en speelschema     

Dames dubbel vrijdag T.V.S. 2 - 3e klasse, Emerence van de Bongard, Natascha Vermeeren, Bianca Riharz, Ilona Bentele, Riet van Rijswijk en Joyce Cransveld Resultaten en speelschema
 
PROFICIAT namens het bestuur en wedstrijdcommissie!
De teams zullen op gepaste wijze gehuldigd worden op een nader te bepalen moment. Hierover zal de VCL contact opnemen met de winnende teams.

Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

Gepost in Nieuws

(jeugdleden, jullie kunnen je inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., er volgt nog meer informatie per mail)

Beste Seniorleden!

Het is tijd om je (17+) team in te schrijven voor de najaarscompetitie!
Inschrijving sluit op 15-6-2019

We hebben een pagina met algemene informatie over de najaarscompetitie opgesteld. Hierop zie je o.a. de speeldagen en wat meer uitleg over de najaarscompetitie.

Ook is er een link naar de KNLTB website waar alle competitievormen overzichtelijk op staan.

Hoe kan je je aanmelden?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.vermeld hierin de volgende informatie: 
Namen en bondsnummers van alle teamleden, het liefste bestaat je team uit 5 of meer personen.
Naam, telefoonnummer en e-mail adres van teamcaptain.
Vermeld duidelijk op welke dag en in welke competitiesoort jullie willen spelen.

Voor de beginnende (competitie)speler 8&9 Tennis:

Tennis je nog niet zo lang en wil je eigenlijk wel eens kijken of competitie spelen wel iets voor jou is? Meld je dan aan voor 8&9 Tennis. hieronder enkele feitjes op een rijtje:

 • Alleen voor speelsterkte 8 en 9 (17+) . Je speelt dus lekker op je eigen niveau. Gezelligheid staat voorop. Resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte;
 • Je speelt per team twee dubbelpartijen. Alle combinaties zijn mogelijk (DD, HD of GD) want 8&9 Tennis is Dubbel Zo Leuk!
 • Het is gemakkelijk een team te vormen omdat er maar drie mensen nodig zijn;
 • Je speelt de wedstrijden volgens het compact principe. Hierdoor speel je kortere wedstrijden waardoor deze competitie in ieders agenda past. In deze vorm wordt het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij de 40-40 stand en een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een volledige derde set;
 • De Najaarscompetitie bestaat uit zeven speeldagen in september en oktober. Er wordt gespeeld op donderdagavond of zondag.

T.V.S. wint geldbedrag bij BAS innovatieprikkel

Gepost in Nieuws

Afgelopen woensdag was de slotavond van de innovatieprikkel, georganiseerd door BAS (samen actief Bocholtz & Simpelveld). Vier verenigingen uit de gemeente hadden zich ingeschreven met een uniek idee en allen probeerden binnen 5 minuten de jury te overtuigen dat hun idee het beste idee was. Uiteindelijk hebben wij met T.V.S. een mooie tweede plaats weten te behalen door de presentatie van Eva Brauers en Wim Bisschoff. Door deze tweede plaats ontvangt T.V.S. een geldbedrag van € 1.000,00 om het idee "Tennisexpeditie door het Heuvelland" te realiseren.

Tennisexpeditie door het Heuvelland
Deze zomer al zal het idee gerealiseerd worden, waarbij de jeugdigen uit Simpelveld, Bocholtz, Gulpen en Vaals op 4 verschillende dagen met 4 verschillende thema’s tegenelkaar gaan tennissen. Houd Facebook, mail en de promotiedeur op de club in de gaten, zodat jullie niks missen. We kunnen alvast verklappen dat er ook een leuke prijs voor de deelnemers aan gekoppeld is, met dank aan het Miljoenenlijntje! 🚞

Graag willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich de afgelopen weken hebben ingezet voor de Innovatieprikkel, met een speciaal dank je wel aan Veerle van Hees, Eva Brauers en Wim Bisschoff. Ook willen we de TVS supporters bedanken die afgelopen woensdag aanwezig waren bij de pitch in cafe Oud Zumpelveld, tevens feliciteren wij WNK met het winnende idee!

Lees op de website van BAS meer over de motivatie van TVS om deel te nemen aan de innovatieprikkel

Baanonderhoud, een must voor alle spelers!

Gepost in Nieuws

Als club werken we hard om onze banen in perfecte conditie te krijgen en houden, maar dit kan alleen als alle spelers hun steentje bijdragen. Alleen door de juiste aandacht na elke wedstrijd, na elke uurtje vrij spelen of training houden we deze goede baanconditie vast!

We verzoeken alle gebruikers van onze banen de volgende regels te volgen:

VEGEN Bij het einde van elke ontmoeting.
Hoe? Men sleept het sleepnet/borstel CIRKELGEWIJS van buiten naar binnen, te beginnen aan de buitenrand van de uitloopruimte.
Voordelen: De grove gravel blijft beter op het effectieve speelveld wat bevorderlijk is voor de structuur en de waterdoorlatendheid van het veld en dus de speelkwaliteit. Daarnaast ga je zo mos begroeiing van het speelveld tegen.

In het begin van het seizoen: WALSEN
De banen zijn nog erg zacht, waardoor je makkelijk gaten maakt in de gravel. Maak je een gat? Schuif de uitgelopen gravel met de voet terug en stamp de gravel vast.
In het begin van het seizoen moet er na elke speelbeurt eerste geveegd worden met het sleepnet. Daarna dient men met de wals over de meest bespeelde gedeeltes te gaan. Dus achter de baseline en in het servicevak.

Bij droog & zonnig weer SPROEIEN
Onze banen zijn voorzien van een automatisch sproeisysteem. Op het moment dat het systeem begint hoor je een toeter. Je hebt dan genoeg tijd om je spullen bij elkaar te pakken en de baan te verlaten. Daarna begint de sproeier automatisch. Het systeem wordt alleen door bevoegde personen bedient.

Waarom sproeien? Op een droog veld heeft men meer kans om uit te glijden en daardoor de kans op blessures.  Een vochtig terrein speelt comfortabeler, bovendien blijft de structuur van de baan beter behouden. Bij wind waait de droge gravel weg, daarnaast kan het vervelend zijn (zeker voor de ogen).

Handmatig sproeien wordt afgeraden door de club, i.v.m. legionella. Op eigen risico kan je de aanwezige handsproeiers gebruiken bij extreme droogte.

Baanonderhoud heeft altijd voorrang
Is onze groundsman aan het werk op de baan heeft dit altijd voorrang op vrij spelen. Je dient dan een andere beschikbare baan te kiezen of te wachten totdat klaar is.

Wanneer is een terrein niet bespeelbaar?
-       Als er waterplassen op staan.
-       Als er een vochtige film te zien is op terrein.

Andere tips en tricks om de banen netjes en goed bespeelbaar te houden:
-      Probeer het baangebruik zoveel mogelijk te spreiden, kies dus niet altijd baan 1 of 3, maar kies ook eens 5 of 7. Zo bijven alle banen in vergelijkbare conditie.
-      Tennisschoenen, deze zijn verplicht! Andere schoenen, ook loopschoenen, zijn absoluut verboden en beschadigen het terrein ernstig.
-      Ben je klaar met tennissen? Laat geen lege flessen en andere rommel achter. Bij elke baan is een prullenbak in de buurt, het kost een kleine moeite en de banen blijven zo netjes.
-      Ben je klaar met spelen, klop je tennisschoenen uit over op de baan en niet er naast of nog erger, op het terras of in de kantine.
-      De nethoogte wordt elke week gecontroleerd en eventueel aangepast. Het is dus niet nodig (en niet gewenst) om zelf het net te verstellen.
-      Gebruik de telborden zoals bedoeld, deze stel je per hand bij, niet met een tennisracket.
-      Lees ook het baanreglement voor alle regels op en rond de baan.

Merk je een defect op? Is er een lijn los? Een gat in het net? Iets mis met een sleepnet? is er een sproeier die niet goed functioneert?? Enz enz enz, meld het direct, dit kan je melden aan de groundsman, de trainers, iemand van het bestuur of per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Het is in ieders belang dat de club zo snel mogelijk op de hoogte is over een defect.

!!!Bedankt voor de medewerking en veel speelplezier!!!

Wij danken de volgende bedrijven voor hun sponsoring:

 • logotennismeetings1.jpg
 • logo_vaessen.png
 • max.jpg
 • Logo_Hesi.jpg
 • SomersBrabant-logo-h175px1.png
 • frijns1.jpg
 • logo geveltechniek klein.jpg
 • van_montfort_advecatenkantoor.jpg
 • venetian_blinds.jpg
 • logo_sjabbie_sjiek_lage_resolutie.jpg
 • rpo_rebema.png
 • Logo_Spauwen_Werrij.JPG
 • Moonen_Optiek2.png
 • Bosec.jpg
 • pastorieke1.jpg
 • dreessen willemse.jpeg
 • Logo_Plus_Schouteten.JPG
 • IVO_logo_2010-400.jpg
 • eyserhalte.jpeg
 • saa.jpg
 • intergarde.png
 • Zuyver-logo_1000x666.jpg
 • dijkstra_dakwerken.jpg
 • hendriks.gif
 • moonen_wanders.jpg
 • jules.gif
 • smeets1.jpg
 • 2007a19d-d2b9-453f-bafb-214d723efc9f.jpg
 • tornadosport.jpg

Contact

Tennisvereniging Simpelveld
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld
Telefoon clubgebouw: 045 5443848
 

Made and Hosted by: NijssenWeb