Lid worden van TVS?

Gepost in Lid worden?

Lid worden van onze vereniging is heel eenvoudig. Op onze site vindt u een inschrijfformulier om zich aan te melden als lid.
Het formulier is binnen 3 minuten ingevuld en wordt automatisch bij onze secretaris afgeleverd.

Lidmaatschap per jaar.
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het buitenseizoen start meestal begin april tot eind oktober / begin november. Aangezien ons park voorzien is van gravelbanen zijn we afhankelijk van het weer m.b.t. het openen en sluiten van het buitenseizoen.

Contributie 
Seniorlid € 115,00
Seniorlid 17 t/m 22 jaar  € 75,00 
1e Juniorlid  € 45,00
2e Juniorlid  € 38,00
3e Juniorlid  € 33,50
Steunend lid € 15,00

Inschrijfgeld (eenmalig voor nieuwe leden) voor senioren: € 15,00 voor junioren: € 10,00

Conform de statuten zijn seniorleden personen die voor 1 januari van het lidmaatschapsjaar de leeftijd van 17 jaar hebben bereikt.

De jaarlijkse contributie wordt via het KNLTB-Club-collect systeem geïnd. U ontvangt hiervoor in het voorjaar een mail met een betaallink. U kunt kiezen uit een directe betaling via Ideal of automatische incasso. Let op, u krijgt geen factuur! Het is niet de bedoeling dat u geld overmaakt zonder gebruik te maken van de betaallink die u per e-mail ontvangt. E-mail niet ontvangen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nieuwe leden dienen altijd een foto / selfie aan te leveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kunnen deze foto uploaden via het inschrijfformulier. Ook als u reeds bekend bent bij de KNLTB. Zonder pasfoto kan geen KNLTB ledenpas aangevraagd worden.

Na betaling en ontvangst van de pasfoto kan uw ledenpas (nodig voor competitie en toernooien) ca 3 weken na aanmelding in de kantine worden opgehaald. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze secretaris.

Vragen? neem contact op.
Bij vragen kunt u contact opnemen met Estelle Souren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.