mogelijkheden voor niet-leden

Gepost in Uncategorised

U bent geen lid van TVS maar wilt toch gebruik maken van ons schitterend park?
Geïnteresseerd in tennis maar nog niet zeker om de stap tot lid te maken? Of bent u op vakantie in ons mooie Zuid-Limburg? 
Kijk dan eens naar de mogelijkheden om toch te tennissen bij TVS.

Het is mogelijk om zowel binnen- als buitenbanen te huren op onze accomodatie.

huren buitenbanen:
Wil je een tennisbaan huren? Dat kan! Het tarief voor een buitenbaan is € 20,- per 60 minuten.

Je kan makkelijk en snel de baan boeken via de website www.tennisboeker.nl  
Selecteer je datum en tijd waarop je wilt tennissen en betaal direct online de baan.
Na de betaling zal je reservering zichtbaar zijn voor alle leden in de KNLTB Clup.App zoals ook op het digitale afhangbord in ons clubgebouw. 

huren binnenbanen:
voor de huur van banen in onze exclusieve tennishal verwijzen wij u naar de site van tennishal simpelveld: www.thsimpelveld.nl

Introducé-regeling:
Introducees kunnen onder begeleiding van een lid van de vereniging voor € 7,50 per 60 minuten spelen. Er moet dus dan wel een lid van de vereniging meespelen!

Het introducerend lid kan online via de KNLTB Club.App een baan reserveren met een introducé. Je krijgt na de reservering een e-mail met een bevestiging. Onderaan deze bevestigingsmail staat een betaallink om het bedrag voor de introducé te voldoen. Betaal vooraf en spreek onderling af of het TVS-lid of de introducé de betaling uitvoert. Zo voorkom je misverstanden en dus een dubbele betaling. 

Let op! Bij drukte hebben eigen leden voorrang. Indien u als gast of introducé al bent begonnen te spelen kunt u niet van de baan worden gehaald en speelt u uw 60 minuten uit. Maar indien er een lange wachtrij is voor nog te beginnen spelers (zie het digitale afhangbord) dan sluit u als gast of introducé dus altijd achteraan.

trainen bij tvs als niet lid:
Buiten trainen als niet-lid is niet mogelijk, wel kunt u gebruik maken van lessen in de tennishal. U kunt hiervoor contact opnemen met onze trainer:

Marc Gillissen 06-14449778
 

Graag attenderen wij op het baanreglement dat geldend is binnen onze tennisclub en het park.